Image thumbnail

Blog

Workshop på Stockholm Furniture & Light Fair

collage_Nathalie_Mari

God morgon! Här kommer en jätterolig nyhet. Det är nämligen så att jag och Mari Strenghielm kommer hålla en kreativ workshop under Stockholm Furniture & Light Fair den 9 februari. För några månader sen fick vi förfrågan, så det har varit på gång ganska länge, och vi är så glada för det. Här kommer all info om workshopen. Det är bara att höra av sig om ni undrar något. Hoppas vi ses där!

Välkommen på kreativ workshop med inspiration från naturen!
Inspireras av kreatörerna Nathalie Myrberg och Mari Strenghielm som båda har en förkärlek till hållbarhet och det vackra från naturen.

Nathalie och Mari lärde känna varandra år 2015 och initierade år 2017 bloggportalen Northern Sisters tillsammans med några av deras favoritbloggare. Numera bloggar Nathalie hos Lantliv och Mari hos Elle decoration men de har fortsatt att följa varandra både som kreatörer, stylistkollegor och vänner och har nu fått tillfälle att hålla denna workshop tillsammans. Nathalie Myrberg driver Babes in Boyland samt jobbar som inredningsstylist. Nathalie har hållit ett antal hyllade workshops genom åren både i egen regi samt tillsammans med partners. Mari Strenghielm jobbar som inredningsstylist och fotograf samt bloggar för Elle decoration. Mari vurmar för naturens färger, former och material vilket har blivit hennes signum vare sig hon jobbat med redaktionella inspirationsjobb, reklamuppdrag eller reportage.

På denna kreativa workshop låter vi oss inspireras av naturens färger och former. Var och en får skapa en alldeles egen dekoration att ta med hem. Vi avslutar workshopen med en liten tur runt mässan där Nathalie och Mari visar upp sina mässfavoriter. Varmt Välkomna!

Tid: Lörd 9/2, kl 10-13
Plats: Rum K12, Stockholmsmässan
Kostnad: 1.125 kr (inkl moms) Goodiebag och fika ingår.
Ej inkluderat: inträde till Stockholm Furniture & Light Fair, köp online eller på plats.
Maila din anmälan till info@babesinboyland.se senast den 16:e januari. Anmälan är bindande.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.