Image thumbnail

Workshop inspirerad av naturen

vrångsholmen_workshop_webb

Workshop inspirerad av naturen, Vrångsholmen, 12 oktober 2019

Följ med Nathalie (Babes in Boyland) och Catarina (Anna Cate) till Vrångsholmen, som ligger i vackra Bohuslän. Under dagen kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, kreativa workshops och inspirerande sällskap. Vi kommer att ha det vackra huset till vårt förfogande, en plats för både återhämtning och inspiration. Den orörda och autentiska miljön, rymden, ljuset och naturen runt knuten gör Vrångsholmen till en unik plats där människor möts.

Under den här dagen kommer vi utveckla vår förmåga att med hjälp av kameran berätta visuella stories, där våra workshop-pass ligger till grund för det. Vi jobbar med kreativt skapande, styling och fotografi. Vi kommer inspireras av naturen och passen kommer gå i höstens tecken. 

Maten som serveras under dagen kommer vara tillagad med omsorg av Therese Elgquist (plant based by Thess). Thess är matkreatör, kokboksförfattare, matstylist och tv-kock med fokus på växtbaserad, näringsrik och spännande mat fylld av smaker, färger och textur. Hon är en foodie med drivkraften att få fler att upptäcka den växtbaserade matvärlden och allt vad som finns där i – och inte minst bygga upp en stark och medveten relation till råvaror och den mat vi äter, som bjuder på nyfikenhet, njutning och hållbarhet. Här kan ni läsa mer om Thess matfilosofi

Upplägg:

Frukost
Pass 1: Vi skapar med naturen
Lunch
Pass 2: Det dukade bordet
Fika

Detaljer:

När: 12 oktober, 2019

Var: Vrångsholmen, Bohuslän

Pris: 3650 kr (exkl moms)

Ingår:

–  Alla måltider under workshopen
–  Välkomstgåva
–  Workshop-pass

Ej inkluderat: Transport till och från retreaten.
Vi hjälper självklart till med vägbeskrivningar och upphämtning om man kommer med tåg eller buss till Tanum/Tanumshede. Vi har även tips på boende om så önskas.

Avbokningsregler: Med hänsyn till all planering som ligger bakom workshopen ser vi gärna att eventuella avbokningar sker tre dagar innan utsatt datum.

Boka: Maila info@babesinboyland.se för registrering och platsbokning.

annacate-vrangsholmen

annacate-vrangsholmen11

annacate-vrangsholmen7

annacate-vrangsholmen13

Sorry, the comment form is closed at this time.