Image thumbnail

Blog

Visby, Leva Kungslador och Berså

Först vill vi börja med att säga att vi är så glada att intresset för vår workshop och retreat på Gotland och Hotel Stelor var så stort! Biljetterna tog slut på mindre än ett dygn. Helt galet roligt! För er som inte fick en plats eller som inte kunde medverka de datumen så hoppas vi kunna hålla en liknande workshop i september.

Apropå Gotland så har vi faktiskt lite bilder kvar sen vi var där i januari. Så här kommer några bilder från första dagen på ön. Vi började med att hänga lite i Visby. Trots grå himmel och lite kalla vindar så kan man inte låta bli att älska den här staden. Det första vi möttes av var den här gulliga lilla bageribussen med nybakat bröd och bullar.

Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-1 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-2 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-6Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-8 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-9Sen traskade vi runt bland alla små hus och gränder och konstaterade att Visby är minst lika vackert vintertid som sommartid.Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-11Lunchen intogs på mysiga Crêperie & logi som ligger i Strykjärnshuset.Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-12 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-13 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-14 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-15 Hur gott?!
Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-10När vi var mätta och belåtna så var det dags att åka vidare.
Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-18Mot Leva Kungslador. Vi var nämligen fikasugna.Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-19 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-20 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-21Här satt vi en ganska lång stund och drack kaffe och åt bullar. Vi hade hoppats på att några butiker skulle varit öppna, men tyvärr var det bara restaurangen som var öppet.
Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-22 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-23 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-24 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-25Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-26Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-27Men vi tog oss i alla fall en snabb titt på området innan det var dags att åka vidare mot nästa stopp.Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-28Som var butiken och cafét Berså som ligger i Tofta. En liten snabb Instabild innan vi gick in. 😉Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-29 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-31 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-32 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-33 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-34 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-35 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-36Det var första gången vi besökte butiken och oj så mycket fint det fanns! Och vilken lokal! Som tur var prickade vi in sista helgen innan de stängde för vintern, så det var vi så klart extra glada för.Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-37 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-38 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-39Innan vi åkte mot hotellet så var vi så klart tvungna att stanna till vid havet. Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-40 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-41 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-42 Babes_in_Boyland_Gotland_Foto_Matilda-Hildingsson_Stylist_Nathalie-Myrberg-44Havet alltså! Det gör verkligen något med en. En klyscha kanske men så är det! Sen började det skymma och då var det dags att åka vidare. Resten av helgen hittar ni här. Nu längtar vi så klart till maj och när vi får besöka ön igen!

0

Comments

 • strenghielm

  Reply

  Snyft, då får en väl haka på i höst istället! Kram, ses på söndag

  0
  February 20, 2017
 • I was in Visby in June 2015, ate at the creperie and also went to Leva Kungslador and had lunch there. It was an incredible experience.

  0
  February 20, 2017

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.