Image thumbnail

Blog

Veckans finaste

Vilket väder oktober kom med! Galet mysigt men absolut inte jobbvänligt. Idag skulle vi ha fotat en grej i torpet men fick packa ihop efter lunch och åka in till stan för ljuset höll inte. Så mörkt och ruggigt! Men det löste sig tillslut.

Den här veckan är fylld av en hel del fotograferingar. Imorgon ska vi bland annat fota ett kreativt möte och senare i veckan två roliga samarbeten. Nathalie håller även på att minirenovera sin lägenhet så just nu står 10 liter färg och väntar på att få komma upp på väggarna. Men mer om det sen. Nu kikar vi på veckans finaste.

Fine Little Day

298

Elisabeth har besökt Britas hus i Gävle. Ett helt magiskt ställe! Huset har stått obebott sen 1985 och håller nu på att restaureras av Emma och hennes familj. Älskar den här typen av hus där allt är lite knasigt med väldigt vackert på samma gång. Som tur är så kommer det fler bilder från Elisabeths besök.

Mokkasin

by-mokkasin-6752-980x653

Bästa Sofia har flyttat till Femina. Så roligt! I samband med flytten så publicerade hon en väldigt fin presentation av sig själv.

Call me Cupcake

meringuecakelo2_8762

Vi är nog inte ensamma om att bli lite extra glada så fort Linda uppdaterar sin blogg. Just nu ligger ett recept på små mini pumpatårtor med citronmarängfrosting uppe. Galet vackra och säkert galet goda!

@melgaarden

melgaarden

Ibland hittar vi små skatter på Instagram och det här är verkligen en av de vackraste. Varje bild är som en liten tavla.

Spara

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.