Image thumbnail

Blog

Vårlökar och renoveringstankar

Idag har vi varit på torpet och fotat och planerat köksrenovering. Hela den renoveringsresan kommer ni få ta del av snart, men på ett helt annat ställe. Vi hojtar så klart till när det ligger uppe. Extra skönt att få landa i torpet idag efter en ganska intensiv gårdag. Ni som följer oss på Instagram kanske såg att vi var och besökte ett ställe som heter Glädjens kapell. Ett helt magiskt gammalt missionshus som tog oss med storm. Så mycket tankar som snurrade runt i huvudet på vägen hem. Vi har ganska mycket på gång just nu och vill så kart berätta om allt nu nu nu, men var sak har sin tid. Nu kikar vi på hur det såg ut förra veckan då vi bland annat planterade vårlökar och rensade rabatter.
by Babes in Boylandby Babes in Boyland by Babes in BoylandSå här ser hallen ut i torpet. den har vi nog inte visat så mycket av. Kanske för att den alltid är full av grejer och att vi inte riktigt har klurat ut hur vi vill ha det där. Just nu så är väggarna målade med någon svårdefinierad grön färg (det var målat så när vi tog över torpet) och golvet är inte riktigt färdigslipat. Men efter köket är klart tänkte vi ta oss ann det här utrymmet.by Babes in BoylandÄven lilla sovrummet måste styras upp. Men där har vi i alla fall tjusiga tapeter.by Babes in BoylandBlixa <3by Babes in Boylandby Babes in BoylandDär på hörnet är det alltid lä, så det har fått bli vår lilla uteplats.
by Babes in Boylandby Babes in BoylandNågra dagar tidigare hade vi köpt vårlökar som skulle ner i jorden. Inte lätt att välja bland alla vackra vårblommor.
by Babes in Boylandby Babes in Boylandby Babes in BoylandInnan vi satte ner lökarna i jorden så rensade vi rabatten framför huset. Galet att man kan njuta så mycket av att rensa bort gammalt ogräs. Nu hoppas vi att de små lökarna ska ta sig och att vårblommorna kommer trivas fint där framför torpet.

Spara

0

Comments

  • Det er så dejligt at sætte løg i jorden og vide at de vil bringe farve og glæde på den anden side af vinteren.

    Jeg har netop fået leveret to store kasser blomsterløg fra Holland (ca 5.000 stk) som skal i jorden i næste uge. 2018 bliver første år jeg også har løgblomster på min lille flower farm 🙂

    Glæder mig til at følge jeres renovering 🙂

    0
    October 6, 2017

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.