Image thumbnail

Blog

Välkomna hit!

Det här känns minst sagt pirrigt och vi är verkligen glada att få hälsa er välkomna hit till kollektivet! Här kommer vi stortrivas och hoppas att ni också kommer göra det. Vi kommer så klart göra en närmare presentation av alla fina bloggar här inne, men först tänkte vi börja med en liten presentation av oss själva. Sånt är ju alltid bra när man hamnar på ett nytt ställe.Babes in BoylandMatilda och Nathalie heter vi, men går under namnet Babes in Boyland. Matilda är fotograf och filmare och Nathalie stylist. Tillsammans driver vi den här bloggen, och det har vi gjort sen 2013.

by Babes in Boyland

Slow living, naturen och vackra platser ligger oss väldigt varmt om hjärtat och det avspeglar också mycket av innehållet här på bloggen.

by Babes in Boyland

Vi gillar även att skapa och fota recept,

Kreativt möte by Babes in Boyland

hälsa på hos inspirerande människor

DIY by Babes in Boyland

och dela med oss av pyssliga DIY:s.

The croft by Babes in Boyland

Just nu hyr vi ett torp tillsammans som bland annat fungerar som vår studio. Ganska perfekt lösning om ni frågar oss. Så fint att både få leva lite torpliv men också kunna använda den här fina miljön i olika jobb.

Vi driver vi också Instagramkontot @babes_in_boyland. Följ oss gärna där om ni inte redan gör det.

Babes in Boyland Workshop

Förutom blogg, instagram och olika foto-  och stylistjobb så har vi även börjat hålla i workshops. Bland annat var vi på Gotland och Hotel Stelor för några veckor sen och har precis släppt en ny workshop som vi ska ha i december. Det här hoppas vi kunna jobba mer med under nästa år och har redan storslagna planer.

Lite mer personligt så har vi känt varandra sen 2011. Från början lärde vi känna varandra i jobbsammanhang men har under åren blivit bästisar. Nathalie har precis gift sig med sin Anton och har två barn, Frans snart 6 år och Otto 2,5 år. Matildas familj består av sambon Jonas, Algot 2,5 år och springer spanieln Blixa. Vi bloggar inte så mycket om våra familjer här, men borde bli bättre på att dela med oss av lite vardagsglimtar. Det kanske får bli ett nytt inslag här på nya bloggen.

Glöm inte kika in hos alla våra fina bloggkollegor: Elin, Mari, Nanna, Minna, Cattis, Lina och Anna. <3

0

Comments

 • Maren Ingeborg Gråblomst

  Reply

  Så spennende! Alt dere gjør er nydelig, og om det blir mer familie så er jeg sikker på at det er minst like vakkert som alt det andre. Så ja takk til alt! Vi sees snart på workshop, gleder meg som en liten unge <3

  0
  November 12, 2017
 • Christin - Midis

  Reply

  Men!!! Jag har också en Algot som är 2,5 !!! Bästa gulligaste fräckaste namnet!!

  0
  November 12, 2017
 • Hanna

  Reply

  Så spännande med nytt, och så fint här är! Lycka till nu, kram!
  – hanna

  http://www.hannaskoog.com

  0
  November 12, 2017
 • November 13, 2017
 • Elisabet

  Reply

  Hej,

  Väldigt inspirerande att läsa om er. Underbara bilder som man gärna drömmer sig bort i. Jag drömmer om ett torp men har inte råd med ett och har haft tanken om att hyra men vet inte hur man ska gå vidare här. Hur gick det till så att ni fick hyra ett? Tar gärna emot tips för att hitta det där dröm torpet att vila upp i.
  Mvh,
  Elisabet

  0
  November 14, 2017
 • Malin Montelius

  Reply

  Hej

  Ni inspirerar verkligen, och kul att få lite diy-tips. Älskar kransarna by the way.
  Ska göra ett gäng nu till jul.

  Tack för fin magisk inspo!

  Malin

  0
  November 14, 2017
 • Nastasja

  Reply

  Fullkomligt älskar er blogg. Varje foto är som en dos inspiration och er fotostil är något jag eftersträvat länge men inte bemästrat, det här med det mörka och djupa utan att det blev för starka konstraster. Ska bli roligt att fortsätta följa er från den här platsen!

  0
  November 24, 2017

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.