Image thumbnail

Blog

Tisdagsinspiration

Hej på er! Tycker vi börjar den här tisdagen med lite inspiration från Instagram. Min absoluta favoritplats på Internet. Tycker stämningen i det här kollaget var så fin. Lite så det känns i magen just nu. Lugnt, jordnära och harmoniskt. Nu blev det två inspirationsinlägg på raken också, men det hoppas jag att ni står ut med.

@stilsamt Tyckte mycket om tonerna i den här bilden.

@lindseypemberton lade upp den här fantastiska illustrationen för ett tag sen. Har inte riktigt klurat ut om det är hon som är illustratören men jag antar det (här har hon sin Etsy butik där hon säljer fler illustrationer). För mig är det här målbilden jag ser framför mig när jag tänker på trädgården ute på torpet. Och det är också den här bilden jag bär med mig just nu när vi är ute varje helg och rensar och jobbar för fullt med att väcka den gamla torparträdgården till liv. Nästa sommar! <3

@frejatroelsen Älskar Frejas linneklänning här. I den vackraste blå nyansen. Så fint också till hennes mörka hår. Hade gärna burit något liknande nu i höst.

@still_life_store lade upp den här vackra bilden som så enkelt heter Hand, Shell and Leg av Paul Outerbridge Jr. (1938).

@lamusadelasflores Tycker nästan de här dahliorna ser målade ut! Hur kan blommor vara så här vackra?! Kan inte sluta stirra på den här bilden iaf. <3

@thederslyn Så fint att ha sjal i håret. Dock väldigt svårt att få den att sitta uppe. Någon som har ett bra tips?

@rachelemila Blir så inspirerad av allt hon lägger upp, därför blev det dubbelt upp i det här kollaget. Blått och brunt fungerar så fint i Rachels kök. Tycker mycket om den färgkombinationen. Och de bruna byxorna från Arket måste vara höstens byxa!

@utsiktenfoto Just nu är Stora Morens gamla skola i Smedjebacken till salu. Bilderna har Utsikten foto tagit och när de lade upp den här bilden på sin Instagram så blev jag alldeles till mig. Ja ni ser ju själva! Hela objektet hittar ni här.

0

Comments

 • Christa

  Reply

  Åh vilken mysig liten skola!! Älskar den lilla tavlan också. 😀 Och sängen!! :O

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  0
  August 29, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.