Image thumbnail

Blog

Tidiga vårtecken, loppisfynd och illustrerade vykort

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg. Hur galet är det inte att det redan är mars? Årets första vårmånad. Den här helgen tog vi äntligen tag i vår stora flyttrensning och igår gick vi igenom vår vind och tömde en stor garderob på saker som legat där i flera år. Så skön känsla efteråt! Och herre vad mycket saker man har samlat på sig. Skärpning på det i framtiden tänker jag! Förra veckan hade barnen sportlov och jag jobbade lite till och från. Vi ska nämligen till Dalarna om en vecka för lite mer ledighet så det fick bli så den här gången. Tur att farmor finns. <3 Jag passade på att fylla studion med vårblommor och loppisfynd. Vasen hittade jag på Myrorna för någon vecka sen för 35 kr. Ett riktigt fynd!

Jag packade även upp lite finpost från Tina Sosna, som är en jätteduktig tysk illustratör och kreatör, och som jag följt länge på Instagram. Det innehöll ett gäng vackra illustrerade vykort och klistermärken. Tusen tack för det! <3 Kanske känner ni igen motivet på vykortet med den rutiga duken och vallmon från en av mina Instagrambilder? Här hittar ni hennes Etsy-shop.

I lördags var jag och min äldsta på loppis i Sala. Eller lyxlördag som vi även kallar det. Den här gången fick jag klämma in några loppisar också men för det mesta så brukar vi mest äta tårta på olika fikaställen och prata om livet. Kanske det bästa vi kommit på tillsammans! Gjorde inga större fynd, men hittade bland annat en vacker keramikkanna och ett handmålat fat som jag gillade massor. Och så ett gäng böcker till barnen.

Och så avslutade vi helgen med att möblera om i barnens rum. Lite konstigt med tanke på att vi flyttar om två månader. Men barnen blev sugna på att ha sina sängar lite närmare varandra, så varför inte. Den här veckan är ganska lugn för mig. Jag tänkte börja planera vårens workshop som jag ska ha ihop med Linda och även en fotografering som jag och Cattis ska göra ihop nu i mars. Ser verkligen fram emot det!

6+

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.