Image thumbnail

Blog

Stämningsfulla barnbilder och loppisfyndade ljus

Januari har varit en speciell månad på många sätt. Den har både känts hoppfull, samtidigt som jag varit väldigt trött. Antar att min kropp är inställd på vinter och det lunket, samtidigt som det här milda vädret och solen gjort att sinnet ställt in sig på vår. Mycket märklig känsla. Jag försöker se den här tiden i början av året som en slags startsträcka till vad som komma skall. Att inte rusa in i saker utan följa naturens rytm. Tänker att jag gör det samma här på bloggen. Smyger igång den lite. Jag tänkte vi skulle kika på vad jag sparat på Instagram den senaste tiden.

Vackra paket hos @pellgaardska Tror jag hittade till hennes fina konto via @gustavsloppis. Två favoritkonton just nu fyllda av det jag älskar allra mest, loppisfynd! Ett tips är att alltid rota runt bland sygrejerna på loppisar. Där kan man hitta de vackraste tygbanden. Perfekta för pyssel eller när man ska slå in paket.

Blir alltid så glad när @mynorthernstory lägger upp bilder från det här barnrummet. Så fint med den organiska och snälla tapeten tillsammans med lapptäcket och träsängen. Alltid ett öga för detaljerna och det enkla som jag gillar.

Ännu en barnrumsbild som jag inte kunde låta bli att spara från @mandypants vackra hem. Älskar mattan och den lilla gungstolen! Amanda och hennes man har även @folksinterior som jag också kan tipsa om om ni är på jakt efter gamla möbler.

Underbar stickad blus från @luciazolea Tänker att den hade varit fin ihop med ett par enkla jeans till nu till våren.

@hildagrahnat har alltid ett sån fin känsla för färg och form.

Så fint att ställa en vas på ett fat så här ihop med tulpanerna. Lulu som har @acupfullofdreams har ett så stämningsfullt och vackert konto. Kan varmt rekommendera.

@frejatroelsen är en av mina absoluta favoriter på Instagram och har varit det i flera år. Och jag har säkert tipsat om henne flera gånger här. Hon lyckas alltid fånga små ögonblick i vardagen på ett så stämningsfullt sätt. <3

Kan nästan inte sluta stirra på den här bilden som @tat.london lade upp för ett tag sen. Så otroligt vacker! Och det här är liksom anledningen till att jag fortfarande tycker Instagram är en fantastisk plats för inspiration. När det fortfarande kan dyka upp bilder i ens flöde som ger ett litet pirr i magen.

Avslutar det här inlägget med ytterligare en bild från @pellgaardska och hennes loppisfyndade ljus. Sån fin färgkombination! Just ljus är något som jag själv aldrig lyckas hitta på loppis. Men ska fortsätta hålla utkik!

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.