Image thumbnail

Blog

Sparat på Instagram

Här kommer lite fredagsinspiration i form av bilder vi har sparat på Instagram. Det är både gammalt och nytt. Älskar för övrigt den funktionen, och extra mycket när andra delar med sig av vad de har sparat. Många gånger upptäcker man nya härliga konton att följa då.

@sorayaforsberg Vi har ganska nyligen upptäckt hennes fantastiska konto. Så mycket fint! Den här bilden sparade vi som inspiration till Matildas son Algots nya barnrum.

@alice_gao Sparade den här bilden på grund av fin sänggavel. Hade gärna hittat något liknande. Älskar sänglampan också!

@milk_magazine lade upp en bild på den här vackra tallriken för någon dag sen. <3

@ponderosa_and_thyme Tror vi trillade över den här fantastiska bilden via den sidan där man kan upptäcka nya konton. Den hamnade snabbt i inspirationsmappen till kommande workshop! Sen var vi tvungna och gå igenom hennes flöde med massa härliga blomsterbilder och hittade nästa bild. Även den hamnade i samma inspirationsmapp.

@styledbyemmahos Den här bilden känner nog många till. Älskar Emmas styling av @frökensfina´s förra lägenhet.

@whiteflowerfarmhouse Det här är också en sån bild som bara dykt upp i utforskarflödet och som vi var tvungna att spara.

@mari_strenghielm En bild från vår bloggsyster Mari från när hon och hennes familj var i Köpenhamn. Bilden är tagen i butiken Aiayu. Skulle vilja testa göra liknande tofsar till ett överkast. Visst skulle det vara fint?

@absinthemindedmagazine En av många vackra miljöbilder de lägger upp.

@britashus Håller helt med Emma när hon skriver att det här köket är så vackert så det gör ont.

@_jessica_coates Om vi har förstått det rätt så drivs det här kontot av två tyska keramiker, Jessica och Michel. Färgkombinationen och formerna i den här bilden är ALLT (dreggel dreggel)!

@johanneaure Dansk tjej som postar mycket fint. Bland annat den här bilden från Studio Mumbai.

Trevlig helg!

0

Comments

  • Mari

    Reply

    Jaaa, Sorayas hem är magiskt! Jag och Lina ska dit i vår och göra reportage. Vi ska även till ”Hosted by nature” samtidigt, ett tips.. kram på er!

    0
    January 5, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.