Image thumbnail

Blog

Solrosor, drömhuset och ett besök på Julita Gård

Hej på er! Hoppas er vecka har börjat bra. Igår var vi på Julita hela dagen med Sofia för att kika på rekvisita och förbereda inför vår Hidden Places workshop. Dagarna springer ju i väg här, så det börjar dra ihop sig! Jag hade en hel del bilder i mobilen från den senaste tiden, så tycker vi kikar på dem.

Älskar att vädret tillåter att man kan ha både kofta och sandaler på sig just nu. Och att naturen fått lite extra kraft och växer som aldrig förr!

De här två bilderna är från Vallby Friluftsmuseum. Vi bor bara 15 min där ifrån, så det är ett perfekt ställe att stanna på efter förskola och skola. I veckan var vi där och lekte någon timme och fikade. Tog den här bilden för lite framtida torpinspiration.

Alla dessa äpplen! Tur att det finns så himla många goda saker att göra med denna goda frukt. Förra veckan gjorde vi bland annat en äppelpaj.

Och så har jag, barnen och farmor varit i torpet och grejat. Min man har varit och sprungit och äventyrat uppe i (eller skriver man på?) Höga kusten, så vi packade väskan och flyttade in hos henne några dagar. Mysigt att man kan göra så! Så bra med lite hjälp också ute på torpet. Jag har bland annat satt lite lökar inför våren och klippt ner några bärbuskar som var riktigt deppiga. Hoppas de tar sig. Och så plockade barnen den finaste buketten som vi tog med oss hem.

Solrosorna växer på, men några blommor blir det nog inte.

En bild från en av mina morgonpromenader.

För någon vecka sen köpte jag en lampa på loppis som jag tyckte var så fin. Vet inte riktigt vart jag ska ha den bara. Just nu står den i vårt sovrum.

Den här bilden har min vän Elin tagit. Det finns ju lite olika självplock för solrosor här omkring, så förra veckan besökte vi ett sånt.

Ett gäng fick följa med hem, och de håller sig faktiskt fortfarande. Så glad för det! Och äntligen får man tända ljus även på morgonen. Magasinet är det senaste numret av Sisters in Law som har gjort ett reportage om oss, Linda och vår bröllopsworkshop.

Det här huset kanske ni känner igen. Vi var ju tvungna att åka och tjuvkika lite på huset som jag bloggade om förra veckan. Ja vad ska man säga…fult är det inte! <3 Så roligt att ni också gillade det!

Och igår var vi som sagt på Julita Gård, detta magiska ställe!

Jag hade på mig min allra lurvigast kofta och matchade med inredningen i det gamla stallet. Matilda fotade en hel del med kameran också så i veckan kommer det upp lite mer bilder därifrån.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.