Image thumbnail

Blog

Små vardagsglimtar

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin kärleksdag, som Nathalies äldsta son så fint kallar den här dagen. Det har inte blivit mycket fotande de senaste dagarna, men några små vardagsglimtar har vi lyckats fånga mellan febertoppar och en andra sväng av magsjuka. Vet inte om man ska skratta eller gråta men i år tycks vabruari verkligen slå alla rekord. Tur att den här månaden går mot sitt slut snart. Nu kikar vi på lite bilder.

by Babes in Boyland

Matilda och hennes familj har flyttat. Vet inte om vi skrivit något om det här på bloggen. Här är i alla fall ett litet hörn i Algots rum. Skåpet är ett riktigt fynd från Stadsmissionen för några hundralappar. Sånt gillar man ju!

by Babes in Boyland

Apropå fynd så kom Nathalie hem med de här grejerna från en av veckans loppisrundor. En stickad tröja till minstingen, en scarf till håret, en väska som bandet ska kortas på och några små dukar som ska bli ett DIY-projekt lite längre fram. Ni som följer Elisabeth Dunker och Fine Little Day på Instagram kanske kan lista ut vad det ska bli.

by Babes in Boyland

Den här bilden är från idag och är tagen i Nathalies kök. Stax innan de där tulpanerna åkte ner i vasen där till vänster. Också ett loppisfynd förresten.

by Babes in Boyland

Ett nyttigare alternativ till den obligatoriska semlan igår. Haha, skoja bara! Så klart det slank ner en riktigt god semla igår. Annat vore ju galet! Men på förmiddagen så lagade Nathalie den här goda gröten. Ett tips är att ha i två stora matskedar osötad äppelmos i havregrynsgröten. Det brukar finnas på de ekologiska hyllorna i matbutiken. Minns inte vilket märke nu bara. Toppa med stekta äpplen och kanel.

by Babes in Boyland

Ett svart litet piano har fått flytta in hos Matilda.

by Babes in Boyland

Många koppar te har det blivit den senaste tiden. Allt för att lindra förkylningen lite. Den här bilden är också hemifrån Matilda.

by Babes in Boyland

Ett annat hörn från Algots rum. Grått, brunt och guld är så fint ihop.

by Babes in Boyland

Den senaste tiden har vi blivit lite smått besatta av olika vaser och kannor. Gärna i modellen större och med något vackert mönster.

by Babes in Boyland

Och här har vi Matildas piano. Nu ska det bara inhandlas lite noter, för någon har lovat att börja spela igen.

0

Comments

  • Anna Rosenholm

    Reply

    Varifrån är den ljuvligt gula täcktet/pläden?

    0
    February 15, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.