Image thumbnail

Blog

Saffransfalafel i senaste Buffé

Babes_in_Boyland-saffransfalaffel-1

Babes_in_Boyland-saffransfalaffel-3

I senaste Buffé hittar man just nu vår saffransfalafel. Perfekt till det vegetariska julbordet eller tillsammans med en couscoussallad eller i en wrap. Gärna med lite marockanska inslag. Så kul att vi fått göra en hel del receptjobb nu i höst. Gillar verkligen det! Och skulle vilja göra mer hit till bloggen också. Får kanske passa på nu i december och gå all in på julbaket. I helgen ska jag i alla fall baka pepparkakor med barnen. Dock har jag faktiskt köpt en deg i år. Fy på mig kanske, men kunde inte riktigt låta bli när jag såg att mitt favoritbagari här i stan sålde pepparkaksdeg. Återkommer med resultatet.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.