Image thumbnail

Blog

Puffärmar och årets första påskliljor

När jag vaknade i morse var hela världen vit och på min morgonpromenad singlade det ner små snökristaller på min halsduk. Finns det något vackrare när det både är frost och sol ute? Men på någon timme var så klart allt borta. Tycker ändå om det här varierande vädret. Det ruskar om mig och får mig att känna. På söndag åker vi till fjällen en vecka, och efter det vet jag att jag kommer känna mig klar med den här vintern. Så just nu passa på att njuta nu av det sista den här vintern har att erbjuda.

Den här veckan sprang jag in på Myrorna en snabbis på min lunch och kom ut med en hel pappåse full med våriga fynd. Det hör inte till vanligheten om man säger så. Men det kanske var den stundande våren som bet tag i mig. Extra glad blev jag för den vackra bomullsblusen med puffärmar (ett riktigt Elsa-fynd eller hur?) som jag betalade 99 kr för. Nu ska jag jobba vidare någon timme och sen ska jag ta tidig helg. Önskar er en fin fredag!

11+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.