Image thumbnail

Blog

Månadens lista – februari

Johanna publicerade månadens lista igår, och vi tänkte hänga på den här gången (med lite små ändringar i kategorierna). Hennes listor inspirerar alltid. Kanske inte något vi vanligtvis gör men någon gång ska väl vara den första. Häng på ni också!

Skor

270f2890e0bfb41e1a0a1191be3ebe01

Grova kängor – perfekta skor i februarislasket.

Frisyr

7db23440eb95555639e0e1d170be5dcb

Månadens frisyr får inspireras av Matildas nya frisyr. Kort page med yvig lugg.

Kaffekopp13adc64160ac43ab8c7fdd4569e42e7b

Att gå en keramikkurs har länge varit en dröm. Därför får månadens kaffekopp representeras av den här bilden. Fast drömmen får nog vänta till nästa höst i alla fall eftersom vi båda går runt med stora magar just nu och väntar bebisar i maj. <3

Bok

81ZqOFyzSjL Den här boken är så klart inte någon nyhet, men det är boken jag (Nathalie) försöker läsa klart just denna månad. Fick den i julas av min kille och har inte riktigt lyckats ta mig igenom den än. Det är inte det att den inte är bra, tvärt om. Älskar Lena Dunham (okej, vem gör inte det?!), men problemet är att jag läser den på svenska och jag tror att den hade varit dubbelt så fantastisk på engelska. Så ett tips till er som inte läst den är att köpa den på orginalspråket.

Mat

BIB-sallad-8

Månadens mat får bli en vintersallad med svartkål, babyspenat, apelsiner, äpple, rödbetor och fetaost. Den här salladen är från vår egen blogg och har bland annat blivit publicerad i det tyska hälsomagasinet Good Health och den amerikanska webbsidan Gardenista. Hela receptet hittar ni här.

Kreatör

Woven wall hanging by Ellen

Här frångick vi Johannas lista lite och skapade en ny kategori: månadens kreatör. Den här månaden är det helt klart norska Ellen som gör fantastiska vävar. Hon har även ett av våra favoritkonton på Instagram. Om ni inte redan följer henne så hittar ni henne här. Det här med vävda väggdekorationer verkar ju bara växa mer och mer. För den som vill lära sig mer om det här fantastiska hantverket så erbjuder Mimmi Staaf och Betonggruvan vävkurser. Här hittar ni mer info.

Resmål

48f86395b6fdfd5f03ae865319560735

Norge och vackra vyer lockar alltid. Men nästa vecka åker jag (Nathalie) till min familjs stuga högt uppe i Värmland, och det är inte fy skam det heller. Ser fram emot att få njuta av fina vinterdagar, varm choklad och lite skidåkning.

T-shirt

3e2149f34f7b6b94a29bef520c32f971

Sweatshirt fick bli t-shirt. Har haft den här bilden sparad på min (Nathalies) Pinterest och ursprungligen kommer den från Fine Little Day. Tyvärr verkar det vara en gammal bild och t-shirtarna finns inte att köpa. Eller inte vad jag kan se på hemsidan. Om någon har lite bättra koll så får ni gärna rätta mig. Väldigt fina hur som.

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.