Image thumbnail

Blog

2017 – mål och drömmar

God fortsättning på er! Hoppas ni har haft en fin jul. Vår har varit lugn och skön på alla sätt (förutom lite tråkig sjukdom några dagar innan, men det hör väl till). I slutet av förra året började vi med en sån bra grej, nämligen en lista på drömmar och mål vi hade inför 2016. Inte en sån där kravfylld lista som man nästan inte vågar kika på så här i efterhand, utan en lista som kändes realistisk, snäll och peppande. Så i år kör vi igen. Några saker är återkommande från förra året och några saker är nya. Häng på ni också!

Babes_in_Boyland-2016-1-5

Retreat/workshop
Om några veckor åker vi till Gotland och hotell Stelor för att planera vår första retreat/workshop. Så roligt! Både att få komma till Gotland och få jobba med något vi velat göra väldigt länge. Och självklart får ni hänga på.Babes_in_Boyland-2016-1-6

Göra besök
Precis som förra året så vill vi fortsätta med våra Kreativa möten och besök nästa år. Det är verkligen en av de roligaste grejerna vi gör till bloggen. Både för att man blir så inspirerad av de personer vi hälsar på och för att ni verkar uppskatta det. Har ni några önskemål på personer vi borde hälsa på så maila gärna oss eller lämna en kommentar här nere.Babes_in_Boyland-2016-1-8Babes_in_Boyland-2016-2-2

Ha roligt
Det borde vara ett mål varje år. Både när vi jobbar och privat. 

Babes_in_Boyland-2016-3

Samla energi
Också en återkommande punkt. Vila, yoga, andas och vara med barnen. Hämta energi och lugn. Vara snälla mot oss själva och andra. 

Babes_in_Boyland-2016-1-12

Filma
Att utvecklas och hitta nya vägar är en av de sakerna som driver oss framåt, så nästa år kommer det fokuseras en hel del på rörligt material. Både här på bloggen, på Instagram och i olika samarbeten och uppdrag.

Babes_in_Boyland-2016-2

Utflykter
Precis som förra året föredrar vi skogsstigar före asfalt. Kanske lite mer nya stigar och vyer i år. Ava wallpaper by Babes in BoylandBabes_in_Boyland-2016-1-10

Slow blogging
När vi började blogga 2013 så kan vi inte påstå att det var speciellt kontinuerligt. Det kom väl ett inlägg varannan vecka, och ibland kunde det gå en månad mellan inläggen. Men när det väl kom ett inlägg så var det oftast något vi lagt otroligt mycket tid på. Både i planering och utförandet. Idag så kommer inlägget något tätare, men det gör också att många inläggen kan variera lite i kvalitet. Inte för att det behöver vara något fel i det. Men ibland saknar vi det där. Att se varje inlägg som ett slags jobb och lägga onödigt mycket tid för att skapa något riktigt bra. Kvalitet framför kvantitet helt enkelt. Lite med det i åtanke tar vi oss ann bloggåret 2017.

Babes_in_Boyland-2016-1-3

Studio
Drömmen om en studio har funnits länge, och ena dagen är det en liten kolonistuga med lummig trädgård och andra en stor öppen lokal med mycket ljusinsläpp. I år hoppas vi i alla fall att något där emellan blir verklighet, för det är på tiden.

Spara

0

Comments

 • Hanna Dalme

  Reply

  Hej kära ni

  Tack för ert fina flöde med inspirerande bilder och text. Jag har läst om ers planer om retreats och blir så nyfiken på era planer. Jag har själv haft sådana tankar om att ha retreats i vårt hem, men som sagt bara drömmar än så länge!

  Vi renoverar ett gammalt 1890 tals hus i Östernärke utanför Örebro. Renoveringen går sakta då det är massor att göra i det nästan 500 kvm stora huset. Jag har varit lite sugen på att foto huset och fått lite förfrågningar om reportage om huset mm. Har dock tackat nej, då jag inte vill ha något vanligt hemma hos reportage som ska vissa upp allt “fint” i ett hus…. Kanske låter konstigt!!

  Vet inte riktigt varför jag skriver till er och vad jag vill :))) Fick bara sån filling och känner mig så nyfiken på era projekt 2017.

  Må så gott och hoppas på ett gynnsamt 2017 för er del!

  Hanna

  0
  January 1, 2017
 • Åh, vilka bra mål med året! Jag har också skrivit ner några, på anteckningarna i mobilen för att kunna ha de med mig hela tiden. Det känns peppande att ha mål istället för löften då jag tenderar att bli besviken på mig själv då…
  Ska bli roligt att följa er under året!
  /S

  0
  January 6, 2017
 • January 4, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.