Image thumbnail

Blog

Längtan efter hösten och sparat från Instagram

Vi har nog aldrig längtat efter hösten så mycket som vi hör nu. Längtar efter den svala, nästan kalla luften, regnet, lugnet och de vackra färgerna. Tycker man kan börja ana den här längtan i vad vi sparat på Instagram den senaste tiden. I alla fall känns kollaget mer sensommar än sommar. Någon mer som har börjat längta efter hösten?

@flickanochtanten
En återkommande källa till inspiration på Instagram är @flickanochtanten. Har sagt det förr, älskar verkligen varenda bild. Stämningen och de vackra miljöerna. Fastnade lite extra för de vackra tallrikarna över dörren.

@milkdecoration_magazine
Fastnade lite extra för sänghimmeln. Både den vackra färgen och att den var väldigt enkel i sin design.

@sarahklang
Kan inte sluta titta på solfjädern längst upp till vänster som Sarah Klang lade upp för några dagar sen. Finaste solfjädern jag sett! Solfjädrar är förresten en sån grej som vi alltid kollar efter på loppis.

@oddthor
Solrosor är det finaste vi har just nu! Följer ni förresten Oddur, Mimi Thorissons man på Instagram? Funderar på om det kanske är han som fotar de flesta av hennes bilder också, för deras konton är nästan identiska. Eller tvärt om kanske. Sånt man kan klura på nu i värmen.

@themalinpersson
Följer ni inte redan Malin Persson på Instgram så måste ni göra det. Blir alltid så inspirerad av hennes bilder och hennes personliga stil. Ja ni ser ju själva! Gillar exakt allt i den här bilden. <3

@milk_magazine
I den här hettan som är det inte mycket man är sugen på, mn de här isteglassarna med persikor såg helt fantastiskt goda ut. Måste leta upp ett liknande recept och testa.

@celine.sathal
Sparade den här bilden på grund av bordslampan i den perfekta färgkombinationen. Måste leta efter något liknande på loppis.

@casildasecasa
Just nu sparar och pinnar vi en hel del bröllopsinspiration inför vår bröllopsworkshop som är den 12-14 oktober. Än så länge är det fortfarande semester, men längtar verkligen till nästa vecka då vi är tillbaka på jobbet och kan få börja planera den här workshopen på riktigt! Det finns fortfarande några få platser kvar för er som är intresserade. En alltid återkommande inspiration när det gäller bröllop är den spanska bröllopsbloggen och instagramkontot Casilda se casa. Har även tipsat om den tidigare här i bloggen. Älskar looken här ovan och kanske är det något liknande vi kommer se i oktober.

@gaazioglusule
Avslutar det här inspirationsinlägget med lite grekisk interiör. Vet egentligen inte varför bilden sparades, men gillar den maffiga sängen och sänglamporna. Färgen i taket hade jag dock skippat.

 

0

Comments

 • Emma

  Reply

  Hej! Måste först bara säga att ni lägger ut så otroligt fina bilder, speciellt de ni tar själva men även era collage! Jag är helt beroende av er sida!

  Har sedan tidigare sparat två bilder på Pinterest där ni använder er av en vacker kastrull med röda handtag, jag har försökt hitta en liknande på nätet och på loppisar, men den jag köpte blev tyvärr förstörd i diskmaskinen då den troligtvis var i aluminium! Tänkte iaf höra med er om det ändå är så att er går att få tag på eller om det är en gammal klenod…?

  Tusen tack för er grymma inspiration!!

  Hoppas att ni får en fin höst / Emma

  0
  August 20, 2018
   • Emma

    Reply

    Det var så lite så!

    Tradera kan jag kolla, bra tips, det var iaf en kastrull som innehöll inlagda päron och någon
    hemmakokt sylt! Jag tror iaf att det var bilder
    från er…

    0
    August 21, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.