Image thumbnail

Blog

Kransar, paket och en resa till Skottland

Den här veckan har julen varit i fokus igen. För några veckor sen fotade vi ju ett juljobb för Granits magasin Livet, och den här veckan var det dags igen men för tidningen Lantliv. Ganska mysigt ändå att få binda kransar och slå in paket, även fast den där julkänslan befinner sig lååångt borta just nu! Delar av jobbet fotade vi i den gamla bruksherrgården på Vallby friluftsmuseum, samma ställe som vi hade vår workshop Hidden Places på. Minns ni? Så härligt att vara tillbaka i det vackra herrgårdsköket!

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm och imorgon åker jag och min man till Skottland en vecka. Har längtat så mycket efter den här resan! Ni får gärna tipsa om ni har några härliga Skottlandstips. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och avsluta här. Kanske hörs vi under resan, annars om en vecka! /Nathalie

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.