Image thumbnail

Blog

Kom och bind kransar med oss!

Nästa lördag, den 2 december, kommer vi sälja och binda kransar hos Gamla stans kreativa. Det är nämligen årig julmarknad i Köping (som bara ligger ca 20 min från Västerås), och i samband med det så bjuder Linnea och Pauline in till sin butik och ateljé på lite julmys. Ni minns väl vårt kreativa möte med dem?
Babes in Boyland

Babes in Boyland

Babes in Boyland

Vi kommer hålla till i köket där vi kommer hänga upp vintriga kransar som man kan köpa och så kommer vi även ha med oss material så man kan binda sin egen krans om man vill det.

Babes in Boyland

Babes in Boyland

Vi kommer även ha med oss lite loppisgrejer till försäljning. Vi har nämligen ganska nyligen rensat ut vårt rekvisitaförråd och kommer sälja en del av det på marknaden. Det kommer bland annat vara lite korgar, porslin, krukor, ljusstakar och mindre möbler till ett bra pris.

Linnea och Pauline kommer också sälja massa fint och kommer ha erbjudanden och produkter som hör julen till. De bjuder även på julstämning i form av glögg och julgodis. Ja ni hör ju själva vilket mys! Om ni bor i närheten eller planerar besöka julmarknaden så får ni gärna kika förbi och säga hej. Det skulle göra oss väldigt glada!

Ni hittar oss på Östra Långgatan 31 i Köping mellan kl 10-16. Välkomna!

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.