Image thumbnail

Blog

Kärleksmuffins

Chocolate cupcakes with raspberry frosting by Babes in BoylandChocolate cupcakes with raspberry frosting by Babes in Boyland

Om ni har varit inne och kikat på startsidan här på Lovely Life idag så kanske ni har märkt att vi kör rött tema på sidan. Här kommer vårt bidrag. Idag gästbloggar vi nämligen på IKEA Livet Hemma igen och bjuder på kärleksfulla chokladmuffins med hallonfrosting. Fler bilder och hela receptet hittar ni som vanligt på Livet Hemma bloggen.

Hoppas ni har haft en fin söndag förresten. Blir så lätt i såna här inlägg att man blir så formell och tipsig, om ni förstår vad vi menar. Vi har i alla fall spenderat dagen med fina vänner och familjehäng. Det har även planerats en tidig semesterresa och bakats kanelbullar. Bra söndag helt enkelt.

Och tack Sanna för att vi fick låna dörrarna (som fick agera bord). Tips förresten till alla er som vill ha fina underlag när ni fotar. Använd gamla dörrar eller träskivor, fungerar minst lika bra som ett bord. Ett annat tips är att besöka Sannas härliga blogg som ni hittar här.

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.