Image thumbnail

Blog

Kanin

Rabbit by Babes in BoylandRanunculus by Babes in BoylandRanunculus by Babes in BoylandRabbit by Babes in BoylandRabbit by Babes in Boylandby Babes in Boyland

Hej på er! Det har varit lite tyst här på bloggen som ni kanske har märkt. Svårt det här när man helt plötsligt har flyttat 35 mil ifrån varandra. Men nu är vi igång igen. Vi tänkte att vi kanske skulle testa något nytt och blanda upp materialet här på bloggen. Lite mer vardagsliv och kanske lite mindre långa reportageliknande inlägg. Vi får se hur det blir helt enkelt. Känns bra att få uppdatera här igen i alla fall.

Så vad har vi pysslat med den sista tiden? Mycket tid har gått åt till att få igång vår webbshop. Känns väldigt bra att den här igång och att ni verkar gilla våra prints. Vi båda är ju formgivare i grunden, så därför känns det extra roligt att få göra det här ihop. Just nu jobbar vi med en ny grej som går under arbetsnamnet Forest Friends och som vi hoppas kommer dyka upp i shoppen snart. Här ovan ser ni en litet smakprov av det, eller mer en prototyp. Snart är det tänkt att den ska få sällskap av en hel del andra skogskompisar också. Så håll ögonen öppna här på bloggen och i shoppen.

Hoppas ni får en fin helg!

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.