Image thumbnail

Blog

Juni från mobilen

Här kommer ett litet hej från två stycken som faktiskt gick på semester i fredags. Oj vad vi har längtat! Visst att vi har lite smågrejer som inte helt är klara än, men nu är det familjetid, dagsutflykter, Öland, torpet, Vimmerby, Skansen, Värmland och massa annat härligt som väntar! Bloggen kommer uppdateras lite på halvfart, men med härliga sommarinlägg det lovar vi! <3 Nu kikar vi på lite bilder vi tagit med mobilen den senaste tiden.

En blandning av midsommar, bröllopsdag, härliga sommardagar, torpet, en dagsutflykt till Ängelsberg, sommarloppisar, Vallby friluftsmuseum, Hälleskogsbrännan, nya krukor från Grandpa, Algot i kvällsljuset, ljuvliga små junibuketter, och en trött liten Otto i nytapetserat barnrum. Ungefär så. I början av veckan ska ni förresten få se mer av det nytapetserade barnrummet. Ska bli kul att visa er! Ha en fortsatt fin kväll!

0

Comments

 • July 1, 2018
 • Mari

  Reply

  Så fint som vanligt! Hojt om ni har vägarna förbi här, kram

  0
  July 2, 2018
 • Wilda

  Reply

  Åh jag är just nu i Ängelsberg och åkte runt på loppisar igår. Så mysigt att se era bilder! Och Hälleskogsbrännan är en historia för sig. <3

  0
  July 8, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.