Image thumbnail

Blog

Julinspiration

Nej nu får november snart vara slut här. Tror aldrig jag längtat så mycket efter vintern och julen som i år. Men snart får man plocka fram julstjärnor, adventsljusstakar och hänga upp julkransar. Julmusiken hoppar jag gärna, men baka pepparkakor och torka apelsiner är ett måste! Men inte förens första december. Fram tills dess så tänkte jag bjuda på lite härlig julinspiration som dykt upp i mitt flöde den senaste tiden.

Köket

Den här bilden som Fanny har tagit hemma hos sig tycker jag om så himla mycket. Älskar hennes kök! Vill liksom kopiera allt. Fint att plocka in en också och sätta i en stor vas. Väldigt stickigt med doftar ju ljuvligt. Extra fint också om man hittar kvistar där de små bären sitter kvar.

strenghielm_ChrismasWreathElle_ny.2

strenghielm_ChrismasWreathElle.1

Förra året var nog året då jag och Matilda blev experter på att binda kransar. Vet inte hur många kransar vi gjorde till olika workshops, julmarknader och blogginlägg. En annan expert på kransar är Mari. För ett litet tag sen lade hon upp de här fina bilderna på sin blogg ihop med en beskrivning hur man skapar en stor vinterkrans.

by_mokkasin-ny-2439-810x1209

bymokkasin-9082

Sofia är alltid bäst på att tipsa om hållbara och miljösmarta grejer. Som i sitt stora julinlägg där hon visar hur man kan skapa de vackraste paketen av tapeter som blivit över. Är också lite avis på hennes halmdekorationer hon fått av sin mamma. Så svårt att hitta på loppis tycker jag. Skulle så gärna vilja ha en stor flätad halmkrans till mitt kök. Tur att vi åker till Värmland i helgen. Där finns alla mina bästa loppisar, så jag hoppas kunna hitta massa fint då.

85a3bb671c41f3caa738f5026544215c

bettiadventcandleholder_811_1

Ingen har väl missat att Artilleriet har släppt sina juldekorationer ihop med en rad fantastiskt stylade bilder. Lika fint varje år! Fastnade lite extra vid änglaspelet. Något jag redan har här hemma, men kan verkligen rekommendera att investera i denna klassiska juldekoration. Brukar finnas att hitta på loppisar också. Även Rowen & Wren har lagt upp sitt julsortiment på hemsidan och deras produkter kan jag verkligen varmt rekommendera. Så tidlösa och vackra. Som den här vackra ljusstaken.

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.