Image thumbnail

Blog

Husdrömmar

Tänkte visa er ett helt fantastiskt hus som ligger ute på Hemnet just nu, och som jag och min man har gått och kärat ner oss i. Och inte i bara huset, utan hela idén om att göra det till ett långsiktigt projekt. En renovering som skulle få ta tid och inte stressas fram. Vi är egentligen inte alls ute efter att köpa ett hus just nu, men det här huset gjorde något med oss. Tror det handlar om en längtan efter att få göra något på riktigt. Skapa något från grunden och tänka långsiktigt. Hållbara och genomtänkta val. Att få lära oss med tiden. Ja ni fattar.

En galen dröm eller ett livsprojekt. Vad säger ni? /Nathalie

0

Comments

 • Teresia Holmqvist

  Reply

  Förstår verkligen att ni blir sugna på att köpa. Om ni båda har drömmen att göra renoveringsresan ihop och har pengar till det skulle jag slå till!

  0
  August 31, 2018
 • Joanna

  Reply

  Dream house

  0
  August 31, 2018
 • Malin

  Reply

  Med lite stöd och så tror jag det kommer gå fint. Är bara tak och grund ok gör det inget om resten av renoveringen tar tid. Underbara fönster!

  0
  September 1, 2018
 • Maria

  Reply

  Följ drömmen. Detta är Ert hus om det talar så till er. Jag tror dessutom att Huset vill att ni boar in er hos denne. Det är ju bara helt fantastiskt redan nu, sedan med er kärlek.. åh.. vill så gärna att ni finner varandra ♡

  0
  September 2, 2018
 • Annacate

  Reply

  Jag är säker på att ni är rätt personer för det här huset. All omtanke och kärlek som det behöver <3

  0
  September 2, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.