Image thumbnail

Blog

Hotel Pigalle

Detta är ett reklamsamarbete med Bugaboo Luggage. Om ni har planer på att besöka Göteborg den närmaste tiden kommer här ett litet tips på stans finaste hotell, i alla fall enligt oss. När vi var där för ett tag sen så bodde vi på vackra Hotel Pigalle. Vi tänkte att vi skulle kika lite närmare på hur fint vi hade det.
Travel with Bugaboo by Babes in BoylandTravel with Bugaboo by Babes in BoylandMen dagen började först tidigt i Västerås, med sol i ansiktet och en nya resväskor. Eftersom vi bara skulle stanna en natt i Göteborg och kunde packa lätt så fick vi äntligen chans att använda våra cabinväskor som ingår i Bugaboo Boxer från Bugaboo Luggage. Ser ni “power of push” tekniken? Så smidigt att faktiskt skjuta väskan framför sig istället för att dra den bakom sig. Vi hann även med en kaffe på stationen innan det var dags att hoppa på tåget mot Göteborg.
Bugaboo Boxer by Babes in BoylandSen vips var vi i Göteborg och på Hotell Pigalle. Hela hotellet är otroligt genomtänkt. Så mycket vackra tapeter, möbler och detaljer på ett och samma ställe.Bugaboo Boxer by Babes in BoylandBugaboo Boxer by Babes in BoylandHär ser ni vårat charmiga rum som gick i varma, murriga färger. Perfekt BIB-mood!Bugaboo Boxer by Babes in BoylandPacka upp och planera dagen.Bugaboo Boxer by Babes in BoylandOch så lite fix innan det var dags att gå ut. Att bo på hotell lite då och då är verkligen något man borde göra lite oftare. Med sin bästa kompis, sin partner eller varför inte hela familjen. Bugaboo Boxer by Babes in BoylandMorgonen efter tassade vi upp en våning till hotellets middagssal för lite frukost.Travel with Bugaboo by Babes in BoylandTravel with Bugaboo by Babes in BoylandVi intog bästa fotoplatsen som ni kanske ser. Sen satt vi här länge länge och åt frukost.
Bugaboo Boxer by Babes in BoylandSedan var det dags att checka ut. Vi hängde kvar lite i lobbyn ett tag innan vi gick mot tåget.
Bugaboo Boxer by Babes in BoylandTravel with Bugaboo by Babes in BoylandSen sa vi tack och hej till Hotel Pigalle, och även Göteborg.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.