Image thumbnail

Blog

Höstlistan

Tidigare har vi inlett hösten med en lista, så det tänkte vi göra även i år. Hoppas ni gillar!

Dalarna, Sweden by Babes in Boyland1. Vad är det bästa med hösten?
Hösten är fantastisk. Den gör oss alldeles pirriga av mys och samtidigt alldeles lugna. Vemodet blandat med nystart. Den friska luften och de vackra färgerna.Babes_in_Boyland-autumn_apple_pie-102. Vad kommer ni äta i höst?
I höst tänkte vi komma igång med våra recept-inlägg igen på bloggen. Så vi kommer baka och laga mat en hel del. Råvaror som äpplen, fläderbär och svamp lockar just nu. En fin helgrutin på hösten är Bondens egna marknad som håller på till mitten av oktober här i Västerås.Elderflower berries by Babes in Boyland3. Vad kommer ni dricka i höst?
Nathalie har en stor fläderbuske utan för sitt hus så i år tänkte vi testa göra saft på fläderbären. Har ni testat? Fläderbären är förövrigt bland det vackraste som finns på hösten och perfekta att plocka in och sätta i en vas. De går även att torka och göra örtte av.host_mode4. Hur kommer ni klä er i höst?
Hösten känns ju alltid inspirerande när det kommer till kläder. På sommaren köper vi nästan inga kläder, så när hösten väl kommer så brukar det kännas fint att investera i några nya plagg. Gärna i härliga naturmaterial. Om man utgår från senast sparade bilder på Nathalies Pinterest så är färgskalan brun, vit, beige – men om vi känner oss rätt så slutar det alltid med svart.Babes in Boyland workshop5. Hur ser en vanlig “Babes in Boyland-dag” ut?
Just nu spenderar vi mycket tid ute i torpet. Det är liksom där vi trivs bäst. Ingen dag är väl egentligen den andra lik, men vi börjar alltid med en fika/andra frukost och kort möte. Kanske fotar vi något, svarar vi på mail och planerar jobb. Ibland snurrar vi runt på möten, kanske i en annan stad, eller så letar vi rekvisita på någon loppis eller målar något skåp som ska vara med på en fotografering. Vissa dagar fotar vi större jobb och då tar det hela dagen, ofta glöms lunchen bort men aldrig kaffe och bullarna.Hälleskogsbrännan by Babes in Boyland6. Vad gjorde ni vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Matilda och hennes familj besökte naturreservatet Hälleskogsbrännan som är en del av området som brann i den stora skogsbranden 2014. Ett magiskt ställe i allt det sorgliga. Vi borde helt klart göra ett återbesök dit ihop den här hösten!Babes_in_Boyland-croft_part-2-32

7. Vad var bäst med sommaren?
Sommaren var härlig på alla sätt! Det bästa var väl att vi hittade “vårt” torp och att vi kunde vara där nästan hela juli och augusti. Andra fina sommarminnen är från Dalarna, Öland och Värmland. Och så Nathalie och Antons bröllop!

Slow living by Babes in Boyland

8.Vad har ni för höstplaner?
Den här hösten är första gången vi satsar på Babes in Boyland 100%. Ska bli så spännande att se vart det tar oss. Vi har redan en hel del uppbokat som vår workshop på Gotland, roliga samarbeten, många kreativa möten, renovera köket på torpet och en hel del nya inslag på bloggen.

Spara

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.