Image thumbnail

Blog

Hidden Places workshop på Julita Gård

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg! Den här veckan verkar de flesta börja jobba igen. Jag och Matilda smygstartade ju redan förra veckan, vilket känns skönt den här veckan då man hunnit landa lite. Och i fredags släppte vi även platserna till höstens Hidden Places workshop på Julita Gård! Som vi längtat! Och det verkar ni också ha gjort för platserna har fyllts på. <3 Förutom att vi gör den här workshopen ihop med bästa Sofia så är även Nordiska museet med på tåget den här gången. Det är också anledningen till att vi kommer vara på vackra Julita Gård, som ägs av just Nordiska museet.

Exklusivt för denna workshop på Julita gård blir en Hands-on workshop att skapa blommor, utav papper, i storformat. Rekvisita som sätter en unik touch i bild och inom scenografi. Vi delar med oss av tips och råd och du kommer få möjligheter att skapa själv under vägledning. Under andra passet kommer fokus vara hösten och alla dess äpplen. Äppelskörden kommer att få sin givna plats i eftermiddagens fotografering, styling och hands-on workshop som andas naturlig enkelhet i allt det vackra.

Workshopen hålls under två dagar och vi startar upp onsdagen med en guidad rundvandring på Julita Gård skräddarsydd för er och kantad med miljöer som vanligtvis inte är tillgängliga. Framåt kvällen dukar vi upp till middag på hemlig plats. Kanske är detta vårt bästa trick att blåsa liv i insomnade platser. Vårt absolut säkraste kort att sätta igång samtal, dela historier och väva ihop varandras tankar och drömmar. Vi tror att så mycket på att ses kring ett dukat bord. Därför känns det extra bra i hjärtat att vi har möjlighet att starta upp Hidden Places på just detta sätt, med en middag signerad Tommy Myllemäki. Vi vet också att det fanns en tid för nästan 100 år sedan då Julita gård fullkomligt kryllade av umgänge, tillställningar och fest. Kanske tänkte Artur Bäckström exakt som vi där , att möten mellan människor är bland det bästa vi har.

Torsdagen startar sedan med frukost och föreläsning om hur man går tillväga när man fotograferar på sådana här platser. Vi jobbar helt med naturligt ljus och vi kommer lära ut tekniker, tips och råd. Sedan kastar vi oss vidare in blomstertillverkning, fotograferingar och höstens äppelvärld!

Visst låter det härligt?! Här kan ni läsa mer om workshopen och hur ni anmäler er.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.