Image thumbnail

Blog

Hemma hos Lisa

Igår var en sån himla fin dag. Ni kanske minns Lisa som vi gjorde ett kreativt möte med för något år sen? Lisa är en fantastisk designer som driver klädesmärke Mes Dames. Efter vårt första möte så har vi hållit kontakten och faktiskt börjat prata om att göra något ihop. Och igår efter en hel del mail och telefonkontakt så hade vi vårt första möte kring den här idén hemma hos Lisa.

lisa2

Lisa och hennes familj bor i utkanten av Stockholm i det mest fantastiska lilla bruna trähuset. Huset köpte de för två år sen och har sen dess varsamt hållit på att renovera det.

lisa

Vi varvade möte med förmiddagsfika och sen soppa till lunch.

lisa8

lisa7

lisa4

lisa3

Här skulle ju så klart Matilda varit med och fotat. <3  Älskar alla färgval och noga utvalda detaljer. Det märks att det bor två estetiska personer i det här hemmet.

lisa5

Jag kommer inte avslöja så mycket mer än så här, vilket jag vet är lite lame. Men lovar att berätta mer snart för er som är nyfikna. Måste låta allt sjunka in och landa lite och sen är det en hel del roligt jobb och planering fram över. Tror verkligen att det här kan bli något riktigt bra.

lisa6

Timmarna sprang i väg och på eftermiddagen sa vi hej då och jag åkte vidare för att möta upp lite fina vänner för att sedan gå på ett kalas för Elsas Billgrens blogg som fyllde 10 år på Millesgården. Men det kikar vi på en annan dag.

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.