Image thumbnail

Blog

Hej på er!

Pirrigt att säga hej så här från en helt ny plats. Det känns i alla fall jätteroligt att den här bloggen har fått ett nytt hem och jag tror att vi kommer trivas väldigt bra här på Lantliv. En del av er är kanske gamla bekanta och några av er är kanske helt nya. Så då passar det väl bra med en liten presentation av den här bloggen och mig som skriver den.

Winter Workshop by Babes in Boyland

Bloggen heter ju Babes in Boyland, och består av mig Nathalie som jobbar som stylist och kreatör, och Matilda som jobbar som fotograf och filmare. Här på bloggen så är det jag, Nathalie som skriver. Så har det nästan alltid varit. Lite förvirrande så kart när man är två, men tänker att jag ska vara lite mer tydlig med det här fram över.

Winter Workshop by Babes in Boyland

Förutom att vi har den här bloggen så driver vi även ett Instagramkonto med samma namn. Där har vi byggt upp en egen liten Babes in Boyland-värld som följs vi av snart 56 000 personer från hela världen. Helt galet när man tänker efter. Vi startade Babes in Boyland 2014 har sen dess jobbat som influensers, gjort jobb till olika tidningar, böcker och olika digitala sidor, skapat content till olika företag och även börjat hålla i workshops. Det sistnämnda har vi hållit på med i lite mer än ett år och för någon vecka sen höll vi faktiskt vår 7 workshop. Bra jobbat ändå på så kort tid! Bilderna i det här inlägget är förresten tagna av Matilda under vår vinter-workshop som vi hade förra året i ett gammalt kapell.

Winter Workshop by Babes in Boyland

Vackra platser, intressanta möten, DIY, loppisar, naturen, våra årstider och mat har alltid varit i fokus här på bloggen och på Instagram – allt med ett liten poetisk och vemodig filter över sig.

Winter Workshop by Babes in Boyland

Winter Workshop by Babes in Boyland

Och det tänker jag att den här bloggen kommer fortsätta handla om. Det kreativa, vackra platser, våra årstider, loppisfynd, naturen och intressanta möten. Platsen här ovan är förresten min absoluta favoritplats i världen. Glädjens kapell, eller Liljero Retreat som det numera heter. Är så glad att såna här platser har blivit en del av mitt jobb.

Winter Workshop by Babes in Boyland

Winter Workshop by Babes in Boyland

Lite kort om mig. Jag fyller snart 35 år och bor centralt i Västerås i en stor lägenhet i ett gammalt trähus från tidigt 1900-tal med tinnar och torn och en himla massa kakelugnar. Där bor jag med min man Anton med våra två barn Frans och Otto. Vi trivs väldigt bra här, men har det senaste året börjat längta efter något annat. Vi vill ut på landet! Naturen har alltid varit väldigt viktig för mig och det blir faktiskt bara mer och mer påtagligt ju äldre jag blir. Sen är vi sugna på att få ta hand om ett gammalt hus och skapa något eget i lagom takt. Jag är utbildad illustratör och tidningsformgivare, men trivs mer med att bygga upp olika små världar, att vara en sakletare och få jobba med kroppen. Lite så man jobbar som stylist och något som har blivit mitt jobb på heltid det senaste året.

Winter Workshop by Babes in Boyland

Winter Workshop by Babes in Boyland

Förutom att jag har flyttat så har jag även fått fint sällskap av både Cattis och Lina, vilket jag är så glad för! Vill även passa på att säga ett hej då till alla mina underbara bloggkollegor på Northern Sisters. Kommer sakna er och självklart kika in hos er dagligen. <3

Hej så länge!

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.