Image thumbnail

Blog

Gäddeholm

Bara några kilometer utanför stan ligger ett helt fantastiskt område som heter Gäddeholm. Här kan man både fika, bada på sommaren, strosa runt i naturen bland kalvar och vackra gamla träd, palla äpplen och andas frisk luft. En liten oas som man gärna besöker så ofta man kan. Och det var precis vad vi gjorde den här veckan. Det här med att kombinera planeringstid och naturen (och passa på att fota lite) är verkligen en vinnande kombo!
Babes_in_Boyland-Gaddeholm-1 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-2Det här huset har vi kikat på många gånger. Hoppas verkligen någon får ta hand om det snart. Vet att det har pratats om att väcka den gamla trädgårdsmästarbostaden till liv och det håller vi tummarna för.
Babes_in_Boyland-Gaddeholm-3Babes_in_Boyland-Gaddeholm-6Bakom trädgårdsmästarbostaden ligger en helt fantastisk park, med vackra äppelträd och gamla träd. Just nu går det även kalvar där fritt.Babes_in_Boyland-Gaddeholm-4 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-5Vi passade på att blocka med oss lite äpplen.Babes_in_Boyland-Gaddeholm-7 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-8 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-9Babes_in_Boyland-Gaddeholm-10 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-11Här ser ni en del av Gäddeholms herrgård. Och gölliga små kalvar.Babes_in_Boyland-Gaddeholm-12Självklart hade vi kaffe med. Äkta pensionärsmys på den här bilden. <3
Babes_in_Boyland-Gaddeholm-13Babes_in_Boyland-Gaddeholm-15 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-16Vi har ju varit lite sugna på att hitta ett ställe där vi kan hålla i workshops och liknande här i Västerås. Och Gäddeholm har varit ett av de ställena vi kikat på. Så ni kan ju gissa att vi blev eld och lågor när caféägaren berättade om en gammal svinstia som står tom på området.  Babes_in_Boyland-Gaddeholm-17 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-18Så fint att man smäller av!
Babes_in_Boyland-Gaddeholm-19 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-20 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-21Babes_in_Boyland-Gaddeholm-1-2 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-22Babes_in_Boyland-Gaddeholm-23Vi hade lite svårt att slita oss men tillslut var det dags att åka tillbaka till stan.Babes_in_Boyland-Gaddeholm-24 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-25När vi kom hem till Nathalie så hade vi fått post. Ett paket från Mrs Mighetto som innehöll en massa fint. Ni har väl inte missat att de precis släppt massa nya produkter?Babes_in_Boyland-Gaddeholm-26 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-27 Babes_in_Boyland-Gaddeholm-28Sedan bakade vi äppelpaj av äpplena vi plockade och jobbade vidare. Idag är det fredag och vi ska precis i väg till en tjej som bor här i Västerås för ett nytt kreativt möte. Hon bor helt fantastiskt så det ska verkligen bli spännande att visa er allt här på bloggen nästa vecka. Ha en fin fredag!

Spara

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.