Image thumbnail

Blog

Fina barnrum

God morgon! Tycker vi börjar den här veckan med lite mer inspiration. Det har florerat en hel del fina barnrumsbilder på olika bloggar den senaste tiden, och det gillar vi! Extra mycket idag då novembervädret tycks vara tillbaka. Den här måndagen kräver lite lekfullhet och färg!

Den här bilden är sparad från bloggen Mor til Mernee och den är verkligen fantastisk! Vem vill inte ha det så här när man fyller år?! För mer kalasinspiration från Louise så kan man kika under hashtagen #mortilmerneebirthdays på Instagram.

Vår bloggsyster Mari är verkligen en expert på att hitta de finaste grejerna på olika loppisar och akuktioner. Kolla bara in det här dockhuset som hon köpt till din dotter Juno! Skåpet kommer från Bukowskis och är från 1800-talet.

Den här fina bilden har Sofia Mokkasin tagit. Den är från hennes förra kollega Linns barns rum. Vi lev så glada när vi såg att Sofia just nu söker barnrum att få komma och fota. Tror det projektet kommer bli galet fint! Mer info hittar ni på hennes blogg. Heja dig Sofia!

Malin gav bort ett “nytt” rum till sin dotter i födelsedagspresent. Så bra idé och vilket drömrum!

Den här bilden är verkligen magisk! Från bästa Nanna som har byggt en drömstad med sina barn.

Visst känns den här måndagen lite färggladare nu?!

0

Comments

  • Nanna

    Reply

    Jaa vilken fin inspiration! Precis vad jag behöver nu när mina barn fått egna rum. Och så glad jag blev att finna jonnas sänghörna här <3 fin måndag till er! Kram

    0
    January 15, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.