Image thumbnail

Blog

Ett höstvackert Gotland

Visst låter det härligt? Vi tänkte passa på att tipsa om att det finns några få platser kvar på vår workshop och retreat den 27-29 oktober. Vi tycker så klart veckorna kan få gå lite extra fort nu så vi snart sitter där på färjan på väg mot Gotland och Hotel Stelor. Älskar verkligen det stället och det ska bli så fint att besöka det i vacker höstskrud. För att peppa lite extra så tänkte vi kika lite hur workshopen såg ut i maj. Det var ju så himla många duktiga deltagare med som dokumenterade helgen så fint. Här är ett urval från Agens och Matilda.

Agnes – Cashew Kitchen

Babes in Boyland workshop by Cashew Kitchen Babes in Boyland workshop by Cashew KitchenBabes in Boyland workshop by Cashew Kitchen Babes in Boyland workshop by Cashew Kitchen

“Jag kan knappt tänka mig något drömmigare än att få spendera en helg på vackra Stelor, äta lokalproducerad mat och fotografera de fantastiska miljöerna på Gotland. Att jag skulle komma hem från den här retreaten full av inspiration och med ett sprängfullt kamerakort kunde jag nog gissa, men det jag inte kunde förutse var vilken stor inverkan mötena med de andra deltagarna skulle ha på mig. Det är verkligen ovärderligt att få spendera så mycket kvalitetstid med andra likasinnade kreatörer och utbyta erfarenheter. Inte nog med att en får massa nya idéer och businesspepp, en träffar också potentiellt nya vänner för livet. Jag är så himla glad över att jag fick dela den här magiska helgen med så grymma människor! Även om jag har fotat en hel del mat och livsstil innan så lärde jag mig massor från workshopmomenten. Det är alltid så spännande att se hur andra jobbar! Att fota i nya miljöer ger också en rejäl kreativitetsboost tycker jag. För mig blev den här helgen både lite som en lyxig semester för mig själv, där jag kunde fylla på med harmoni och kreativ energi, samtidigt som jag fick tillfälle att utmana mig själv kreativt och knyta kontakter inom min bransch. Grymt bra uppstyrt av Matilda, Natalie & alla fina personer på Hotel Stelor!” /Agnes, matkreatör och influencer 

Hela Agnes (Kashew Kitchen) inlägg från workshopen hittar ni här.

Matilda – Avbild

Babes in Boyland workshop by Matilda/Avbild Babes in Boyland workshop by Matilda/Avbild Babes in Boyland workshop by Matilda/Avbild Babes in Boyland workshop by Matilda/Avbild Babes in Boyland workshop by Matilda/Avbild

“Varför man ska åka? Så här tänker jag: För att det är något mycket fint i att få samlas kring något du brinner för tillsammans med andra som har samma passion som du själv. Att få nörda in sig och finnas i en kreativ bubbla i ett par dagar – dessutom på Gotland – är ett tillfälle att ta vara på. Företagarlivet är många gånger ensamt, därför tyckte jag att det var givande att träffa andra och höra hur de resonerar kring olika frågor som vi alla i någon mån delar. Workshopen var planerad in i minsta detalj, maten var något alldeles extra och Matilda och Nathalie är ju Babes in Boyland; riktiga stjärnor som både kom med handfasta tips kring foto och styling och mycket inspiration.” /Matilda, fotograf och influencer.

Hela Matildas inlägg från workshopen hittar ni här.

annons_hotel_stelor_oktober-2017

Mer info och hur ni bokar hittar ni här. Hoppas vi ses i oktober!

Spara

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.