Image thumbnail

Blog

En morgon

Nu för tiden sitter jag nästan alltid i min studio och jobbar, men just i morse kände jag ett enormt sug efter att få vara hemma och jobba. Kanske var det morgonljuset och det ovanligt städade hemmet som lockade. Medan Anton skjutsade barnen till skola och förskola tog jag en promenad runt Svartån här. Jag börjar nästan alltid min morgon så. Då får jag tid att samla ihop mig och tänka långa tankebanor.

Väl hemma igen kokade jag kaffe och ett ägg och satte mig en stund framför datorn. Keramikkoppen fyndade jag på Stadsmissionen förra veckan för 20 kr. Älskar att den är hemmagjord och lite skev och har den perfekta kaffestorleken när man gillar att ha mycket havremjölk i kaffet.

Sen packade jag upp en låda med dahliaknölar som kom förra veckan från Zetas trädgård. Vi ska ju nämligen flytta till hus om några månader och då kommer vi äntligen få en trädgård. Blir så glad av det! Har dock lovat mig själv att allt ska få ta sin tid. Det här huset ligger en bit utanför Västerås, och är en stor gammal lada där ena delen är en bostad och den andra delen har varit ett sommarcafé och delvis butik vilket öppnar upp för så många möjligheter. Så vi vill ju så klart förvalta det här stället på bästa sätt och har stora planer. Planer som håller på att landa och ta form.

Även spegeln är ett loppisfynd från förra veckan. Den passade så fint på vår kakelugn i vardagsrummet. Nu ska jag fortsätta jobba här en sväng innan det är dags för hämtning. Önskar dig en fin tisdag!

10+

Comments

  • Emma Thun

    Reply

    Så spännande med huset!

    0
    February 13, 2020

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.