Image thumbnail

Blog

En frostig morgon

frost8

frost9

frost11

frost4

frost3

frost2

frost

frost6

frost7

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg. Själv har jag varit hemma i Värmland och hälsat på. Vi har varit på loppisar, fikat på Esters Café, varit på En Speleman på Taket på Säffle Operan (som både min lillebror och mamma är med i) och hängt massa med min familj. Så himla mysig helg! Idag vaknade vi upp i ett frostigt Västerås. I Värmland var det ingen snö alls, så så fort Anton och barnen hade åkt i morse tog jag på min varmaste jacka och gick ner mot Kollonistugorna för en morgonpromenad. När jag kom hem igen pratade jag en snabbis med Sofia i telefonen (har en så himla kul grej som vi ska avslöja snart) och satte på lite kaffe. Sen har jag varvat jobb och försökt leta fram lite julgrejer i min gömmor. Har några timmars jobb kvar och sen ska vi på teater igen. Och inte vilken teater som helst. Idag är det min äldsta som har avslutningsshow för den här terminen.

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.