Image thumbnail

Blog

En bra morgonrutin

I morse steg jag (Nathalie) upp lite extra tidigt för att kunna hinna med en av de skönaste morgonrutiner jag vet, nämligen att promenera en timme innan jobbet. Extra härligt nu i september när luften är så där krispig och kroppen fylls av härliga höstkänslor. Men innan jag drog på mig träningsskorna och slängde ner datorn i väskan så hann jag med lite kaffe och lek på golvet med min morgonpigga 1,5-åring (den stora sov hos farmor i natt). Idag valde jag min favoritrunda runt kollonistugorna här i Västerås, och med en ny podd i lurarna. Hittade en liten miniserie som Lena Dunham har gjort som heter Women of The Hour som jag gillade massor. Bland annat så snackar hon med sin bästis Jemima Kirke om deras vänskap och ibland ovänskap. Det får bli dagens tips! Plockade även med mig två äpplen som några bjöd på utanför sina stugor. Sånt gillar man ju! Önskar er en fin måndag.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.