Image thumbnail

Blog

Den senaste tiden

Oj vad tyst det blev här. Inte alls meningen men det har varit några intensiva veckor. Slutspurten innan jul ni vet. Kollade igenom mobilen för att se om det fanns lite bilder där som jag kunde använda för att visa lite vad jag gjort den senaste tiden, men hittade mest bilder från förra veckan, så dem tycker jag att vi kikar på.

1BFCA034-175E-4665-89AF-BF6A5567AFE3

Jag och Linda har fotat ett jobb för Kungsängen och idag gjorde vi sista fotograferingen. Min lägenhet har fått agera studio och det är på både gott och ont. Skönt att slippa släpa prylar och möbler fram och tillbaka, men också lite frustrerande för hela familjen att försöka ta sig fram bland hundra kartongen och några extra sängar här hemma. Den här bilden tog jag i alla fall när Linda och hennes dotter var på besök förra veckan för att reka lite innan fotograferingen. Lite lugnet före stormen.

IMG_4876

Den finaste miljön jag vet, min äldstas skola. Så fint inne i vad de kallar för “Snicken”.

IMG_5008

Sen var jag förbi torpet i torsdags för att hämta lite grejer. Hittade några vissna blommor i ett av fönstren och blev glad. Så fint ljus också där vid det runda köksbordet i köket.

IMG_5007

På vägen tillbaka till stan var jag tvungen och stanna och insupa skogen lite. Så skönt att göra det ibland. Helst av allt hade jag bara velat kliva in där bland granarna, men det fanns inte riktigt tid för det.

IMG_5009

Men tid att fota vackra fasader finns det alltid. Det här lilla torpet ligger en bit från vårt torp och har så vackra fönster. Tycker nästan att de ser lite overkliga ut, som att de skulle vara målade. Och just det..i morgon tycker jag att ni borde hänga med mig via storys på Instagram. Då kommer jag avslöja en liten hemlis som jag är så himla glad för! Hej så länge!

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.