Image thumbnail

Blog

Dagarna innan jul

Kan knappt fatta att det är julafton på söndag. Medans november kändes evighetslång så rusade december förbi. Därför känns det extra fint att få landa lite den här veckan. Förbereda inför helgen och avsluta saker inför ledigheten. Christmas by Babes in Boyland

Christmas by Babes in Boyland

De här bilderna är från i måndags då vi jobbade från Nathalies lägenhet. Vi letar ju fortfarande efter en studio här i Västerås, men har inte hittat något som känns hundra än. Håller tummarna för att vi gör det i början av nästa år. Vi har ju planer att utveckla vår workshopverksamhet 2018, och då så vill vi så klart ha vårt egna ställe att vara på. Vet inte hur många Västeråsare som är inne och kikar här, men om det är det så tar vi gärna emot tips!

Christmas by Babes in Boyland

Christmas by Babes in Boyland

Innan vi lämnade kapellet förra söndagen köpte vi med oss en del möbler av Inger. Kapellet ska nämligen få nya ägare, så många av möblerna var till försäljning. Bland annat de här stolarna.

Christmas by Babes in Boyland

Christmas by Babes in Boyland

Vi fyndade även lite vackert porslin. Vet att Lotta också var lite sugen på de här tallrikarna. Hoppas du inte blir allt för avis nu! <3 Perfekta tallrikar för lite tomtegröt, eller hur?! Såg förresten att Kristin hade tipsat så bra om hur man kan göra sin risgrynsgröt lite snällare för magen.

Ett litet spretigt inlägg så här på en torsdag, men så får det väl vara ibland.

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.