Image thumbnail

Blog

Bröllopsworkshop och en fullmåne

Det här inlägget innehåller reklam för vår egna verksamhet.

Nu blir det lite mer workshopsnack här på bloggen. Men så går vi ju också in i vår kommande workshop högsäsong. Förutom att vi precis har släppt platserna till höstens Hidden Places workshop, så kommer vi även ha en ny bröllopsworkshop i mitten av oktober. Närmare bestämt 12-14/10. Även den här gången i Glädjens kapell tillsammans med Linda Eliasson. Nu var det ju ett tag sen vi släppte biljetterna, men tyckte ändå att det var på sin plats med en liten påminnelse så här efter sommaren. Än finns några platser kvar så passa på att anmäla er om ni är intresserade!

För någon vecka sen passade vi på att ta en liten pressbild för en tidningsgrej som vi ska vara med i här framöver. Passande nog var det även fullmåne den här kvällen. Bilderna tog vi ute i Gäddeholm som vi har skrivit om en hel del här på bloggen. Älskar det stället! Här har ni alla fall hela workshopgänget; Linda, Matilda och Nathalie! <3

Ni kanske kan förstå att vi längtar tillbaka till den här magiska platsen. Liljero retreat (före detta Glädjens kapell) där workshopen kommer vara. Tänk att vakna upp här uppe på sovloftet.

Sen tassar man ner till den stora salen för morgonyoga med bästa Olivia.

Efter yogan är det dags för frukost. Vi har kanske ätit några av våra bästa frukostar här på kapellet. Blir hungriga bara av att tänka på dem!

Sedan följer en dag av olika härliga workshop-pass i ledning av Linda. Och vilket proffs hon är! Så mycket kunskap och värme som finns i den kvinnan. Kulisserna och stylingen står vi för (i samarbete med andra kreatörer som till exempel en stylist och florist). Förra gången jobbade vi med Nika som har Skillad Florals och Carolina. Båda var verkligen underbara att jobba med!

Kvällen avslutar vi med en härlig vegetarisk middag och sen livemusik med Vilma Flood och hennes musiker. Så kan en dag se ut på våra workshops. Mer om vår bröllopsworkshop kan du läsa här.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.