Image thumbnail

Blog

Barninspiration

barn_inspiration

Just nu sitter jag och letar barninspiration inför två stora projekt. Både väldigt hemliga än så länge, och kanske inte alls blir av. Men om det blir så så kommer nästa år bli någon form av drömår rent jobbmässigt. Men det känns alldeles för nervöst och läskigt att tänka på just nu. Hur som helst, som alltid är ju Pinterest en stor källa till inspiration och där har jag hängt nu i ett antal x timmar de senaste dagarna. Tänkte att jag skulle visa några av de bilder som jag fastnat för lite extra, och som gjorde sig väldigt fint i ett kollage.

Älskar allt som har med hantverk att göra, speciellt när det kommer till barnsaker. Just nu klappar mitt hjärta lite extra för broderier, lapptäcken, handmålade möbler, stickade koftor, gamla bokomslag, pappersdekorationer och mönstrade stickade strumpor. Mina barn går ju på Waldorf (både förskola och skola) och där får ju hantverket ta stor plats, vilket också var en av anledningarna till att vi valde att låta våra barn gå där. Apropå mina barn så kommer de snart hem här så jag ska börja avrunda den här arbetsdagen. Hörs snart! /Nathalie

Ps. Så svårt med källor på Pinterest men vet att bilden högst upp till vänster är Fannys och så har Kristin tagit barnrumsbilden med byrån och fågeltavlan.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.