Image thumbnail

Blog

Astrid Lindgrens värld

För att göra det lite mer tydligt nu under semestern så skriver vi ut vem som postar ett inlägg här inne. Vi är ju på lite olika håll just nu och den här gången är det Nathalie som skriver. Just nu befinner jag mig på Öland med min lilla familj. Egentligen är Gotland ön jag helst åker till men i år ville vi testa något annat. Och Öland är faktiskt minst lika vackert! Och så var det lite smidigare att ta sig hit då vi började semestern i Vimmerby och Astrid Lindgrens värld i onsdags. Några bilder lyckades jag ta med mobilen, men största delen av tiden gick ut på att hänga med i barnens tempo och försöka ta in och uppleva detta gulliga och charmiga ställe.

Både barnens och min favorit var Törnrosdalen som var helt magiskt! Så vackra miljöer och spännande föreställningar. Haha, är fortfarande helt imponerad av den där Katladraken! Två dagar var helt lagom att vara där, även fast barnen nog hade kunnat gå en tredje. Men vi ses säkert snart igen!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.