Image thumbnail

Blog

Anemoner, våfflor och påskhelgen

Eftersom det fortfarande räknades som helg igår, så kommer veckosummeringen på en tisdag den här veckan. Hoppas ni hade en fin påskhelg. Vi kikar på hur våran har sett ut och några dagar innan det.
Babes in BoylandAtt resa sig mot saker, klättra och upptäcka nya höjder verkar vara det som gäller just nu. Vad passar bättre än ett kuddberg att bestiga?Babes in BoylandBlixa är en van Babes in Boyland-modell. Ni kanske minns den här bilden? <3Babes in BoylandMatilda, Algot och körsbärsblommorna.Babes in BoylandI torsdags handlade Nathalie blommor till helgens fotografering. Det blev både anemoner och syrener. Helt galet egentligen att man kan köpa syrener i mars.Babes in BoylandYogurt, kiwi, linfrön, pumpafrön och kokosflarn – bra mix!
Babes in BoylandI fredags fotograferade vi hela dagen hemma hos Nathalie. Om ni missade vår mini pavlova så hittar ni det jobbet här.
I fredags var det ju våffeldagen så lunchen var given.Babes in BoylandI söndags var det verkligen vår i Västerås, så en stor del av dagen spenderades ute i solen.
Igår packade Nathalies familj bilen och åkte till Värmland för en veckas påsklov. Så nu väntar skogspromenader, loppisrundor, bullbak, legobygge och förhoppningsvis en hel del sol.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.