Image thumbnail

Blog

4xROSA

I sann blogg-anda tänkte vi inleda denna veckan med några fina saker vi läst den senaste tiden (och så en liten påminnelse på slutet). Något vi borde bli bättre på, för just den typerna av inlägg brukar vi gilla extra mycket. Håll till godo.

Mokkasin

MX8A3566-1000x623

Sofia har i vanlig ordning postat ett helt magiskt inlägg med sin dotter Nomi och hunden Britta i det insomnade huset. Så fint allt ihop. Ja ni ser ju själva. <3

@louiselj

louiloui

Det här är ju inget blogginlägg direkt, men helt klart ett hett tips! Louise Ljungberg som har ett av våra favoritkonton på Instagram (@louiselj) planerar att ha en workshop i hur man fotar blommor med mobilen. Kan ju inte bli annat än bra. Här kan man skriva upp sig för att få mer information.

Krickelin

morning-augusti_Kristin__Lagerqvist-2946-900x600

Kristin har länge varit en av våra favoritbloggare. Hennes blogg Krickelin tycks bara bli bättre och bättre (hur nu det är möjligt) och det är alltid en fröjd att kika in hos henne. Som här, en solig lördagsmorgon med fattiga riddare och smoothie.

Mat

Babes_in_Boyland-rossaft-1

Ibland är det bra med en liten påminnelse. För ibland så postar vi något här på bloggen och sen nästa dag är det glömt. Det är ju lite så det funkar här i bloggvärlden. Så för er som missade vår saft på nyponrosor förra veckan så tycker vi att ni borde gå in här och kika.

0

Comments

  • Nej där har ni fel minsann. Många ( de flesta) av era bilder liksom fastnar i mitt huvud och försvinner inte alls. Ni är så duktiga med kameran!

    Ha en fin fredag tjejer!

    0
    August 12, 2016

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.