Image thumbnail

Blog

4xblått

Vi fortsätter den här veckan med vår variant av “finast i veckan”. Får se hur länge det här med färgtema funkar, men än så länge verkar det ju gå.

Emmas Vintage
IMG_8224Är det något man kan bli riktigt avis på den här sommaren så är det Emmas torp på Gotland. Och då menar vi avis på ett bra sätt. För är det något vi båda går och drömmer om så är det just ett litet sommarhus på denna vackra ö. I veckan visade hon upp bilder från sovrummet i torpet, och hjälp vad fint!

Made by Mary
J4A4813I år missade vi helt att plocka blåbär, vilket känns lite trist. Det hade varit fint att fylla upp frysen med dessa fantastiska små bär. Speciellt när man ser det här härliga inlägget från Made by Mary.ikea_MJUKA_ANGSLILJA_inspiration_1Vet inte om det har med stylingen att göra, men helt plötsligt kändes det här påslakansettet i bomull från Ikea väldigt lockande. Och så namnet – ÄNGSLILJA.Babes_in_Boyland-DIY-mantel_kids-13Och så avslutar vi med en liten påminnelse igen. Missade ni vårat inlägg med Arvida och fjädermanteln i veckan så hittar ni det här. Vi kommer även lägga upp en DIY-guide hur ni syr er egna mantel lite längre fram.

0

Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.