Image thumbnail

Blog

The dress

Idag är det exakt två veckor sen jag (Nathalie) gifte mig. Det kommer så klart komma ett längre inlägg med bilder från bröllopet. Linda, som både är en fin vän och en fantastisk fotograf, var nämligen med hela dagen och fotade. Så glad för det, och kan varmt rekommendera alla att boka henne! Men tills dess tänkte jag att det vore roligt att visa vad jag hade på mig – en riktig spetsdröm från Ganni. Matilda, som även var min brudnäbb, hann fånga några bilder innan bröllopet.
Bride-to-be by Babes in BoylandBride-to-be by Babes in BoylandBride-to-be by Babes in Boyland Bride-to-be by Babes in BoylandMina skor var från ATP Atilier och beställda här ifrån.Bride-to-be by Babes in Boyland Bride-to-be by Babes in BoylandOch här ser ni en skymt av både min och Matildas bukett som doftade helt ljuvligt. Tycker så mycket om de stora vita rosenskärorna och hade gärna haft hela trädgården fulla av dessa ljuvliga blommor. Önskar er en fin fredag!

0

Comments

 • Nydelig kjole og kult at den er litt annerledes en typisk hvit.

  0
  July 8, 2017
 • Maja

  Reply

  Klänningen är underbar! Hur fungerade den djupa urringningen? Funderar själv på klänningen, men är då osäker på om urringningen ändå är för djup…

  0
  July 26, 2017

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.