Wedding Workshop

midsommarnatt_workshop

Wedding Workshop, Liljero retreat, 10-12 maj 2019

Följ med Babes in Boyland (Nathalie Myrberg, stylist) och bröllopsfotograf Linda Eliasson till Liljero retreat, före detta Glädjens kapell, som ligger i vackra Uppland cirka 1 timme från Uppsala. Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegansk mat. Vi kommer att ha det vackra kapellet till vårt förfogande, en plats för både återhämtning och inspiration. Breda plankgolv, rymden, ljuset, den vackra sovsalen och naturen runt knuten gör kapellet till en unik plats för människor att mötas.

Vi välkomnar er till en helg fylld av inspiration, ny kunskap och härliga möten i en sagolik miljö. Du som deltagare bjuds in en visuell värld skapad av Nathalie från Babes in Boyland. Passen kommer i huvudsak att ledas av Linda, som med sju års erfarenhet av arbetet som bröllopsfotograf, öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga lärdomar, kunskaper och tankar.

Fokus ligger på praktiska övningar under de två första dagarna med flera hands-on-pass där vi med hjälp av kameran vässar vår förmåga att berätta visuella stories. Under workshopens tredje dag talar vi närmare om bröllopsfotografens roll och arbetsflöde.

Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar med bröllop och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio. Temat för workshopen är En midsommarnattsdröm med en romantisk, bohemisk och mystisk touch. En trygg och avslappnad atmosfär bjuder in till ärliga och härliga samtal. Vår förhoppning är att du som deltagare får möjlighet att utveckla och fördjupa ditt personliga bildspråk.

Vi kommer även att yoga med Olivia Berggren (Move With Ease) som leder och guidar oss i tre yogaklasser. Genom mjuka men starka rörelser och flöden kommer vi att utforska vår egna kreativa potential där vi lär oss att lita på vår egen intuition. Yoga och meditation kan vara ett verktyg till att lära känna oss själva och därigenom bli mer inkännande gentemot våra egna behov i kreativa processer. Genom att väcka kroppen, del för del, för att sedan integrera delarna i rörelse, får vi mer frihet till att skapa fritt. Yogaklasserna passar och anpassas även för dig som är nybörjare. Inga förkunskaper krävs.


Upplägg:
(Schemat kan komma att ändras och uppdateras efter förutsättningar)

Fredag

Lunch

Pass 1:
Förberedelser – Bröllopsdagens inledande timmar
En modell stylas med hår, smink och kläder i det vackra kapellet.
Yogaklass 1: Kvällsyoga – sakta ned för att känna in.

Middag

Lördag

Yogaklass 2:
Yoga och meditation. Mjuk men stark flowbaserad yoga – vi väcker kroppen för att väcka våra sinnen.

Frukost

Pass 2:
Det dukade bordet + stationary. Delat pass. Vi delar upp oss i två grupper och fotograferar dels det stylade bordet med dukning och blommor, dels en uppsättning av designade inbjudningskort, program och props. Lär dig styla och lägga ut detta själv för att sedan fotografera ett flatlay. En stylist finns på plats för tips och guidning. Vi delar upp oss i två grupper och fotograferar dels det stylade bordet med dukning och blommor, dels en uppsättning av designade inbjudningskort, program och props.

Två modeller stylas och agerar brudpar i olika uppbyggda miljöer/kulisser. Vi fotograferar både inomhus och utomhus. Vi testar olika typer av porträtt, poseringar och inramningar och agerar brudpar i olika uppbyggda miljöer/kulisser. Vi fotograferar både inomhus och utomhus. Vi testar olika typer av porträtt, poseringar och inramningar.

Lunch

Pass 3:
Porträtt


Söndag

Yogaklass 3: Yoga och meditation. Mjuk men stark flowbaserad yoga – vi väcker kroppen för att väcka våra sinnen.

Frukost

Pass 4:
Teoripass

Vi berör bröllopsfotografens arbetsflöde och vardag. Vi talar om marknadsföring, kommunikation, kundupplevelse och den övergripande processen från bokning via fotografering och redigering till leverans, bröllopsfotografens arbetsflöde och vardag. Vi talar om marknadsföring, kommunikation, kundupplevelse och den övergripande processen från bokning via fotografering och redigering till leverans.

Lunch

Detaljer:

När: 10-12 maj, 2019

Var: Sverige, Tärnsjö, Liljero Retreat

Pris: 9 700 kr (exkl. moms)

Rum: Bädd i kapellets vackra sovsal uppe på läktaren. Egna sängkläder och handduk medtages.

Mat: Maten som serveras under helgen är vegansk och i möjligaste mån ekologisk. Ange eventuella matintoleranser/allergier i din anmälan.

Ingår:

– Alla måltider under workshopen (inklusive för- och eftermiddagsfika)
– Bädd i sovsalen
– Välkomstgåva
– Yogaklasser
– Workshop-pass

Ej inkluderat: Transport till och från workshopen.

Avbokningsregler: Full återbetalning fram till 60 dagar innan workshopen. Därefter ingen återbetalning.

Boka: Maila hej@lindaeliasson.com för registrering och platsbokning.