Wedding Workshop

annons_wedding_workshop_autumn

Babes in Boyland – Wedding Workshop med fotograf Linda Eliasson, Liljero retreat, 12-14 oktober 2018

Följ med Babes in Boyland och bröllopsfotograf Linda Eliasson till Liljero retreat, före detta Glädjens kapell, som ligger i vackra Uppland cirka 1 timme från Uppsala. Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegansk mat. Vi kommer att ha det vackra kapellet till vårt förfogande, en plats för både återhämtning och inspiration. Breda plankgolv, rymden, ljuset, den vackra sovsalen och naturen runt knuten gör kapellet till en unik plats för människor att mötas.

När högsäsongen för bröllop lider mot sitt slut välkomnar vi er till en helg fylld av inspiration, ny kunskap och härliga möten i en sagolik miljö. Du som deltagare bjuds in en visuell värld skapad av Babes in Boyland. Passen kommer i huvudsak att ledas av Linda, som med sju års erfarenhet av arbetet som bröllopsfotograf, öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga lärdomar, kunskaper och tankar.

Fokus ligger på praktiska övningar under de två första dagarna med flera hands-on-pass där vi med hjälp av kameran vässar vår förmåga att berätta visuella stories. Under workshopens tredje dag talar vi närmare om bröllopsfotografens roll och arbetsflöde.

Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar med bröllop och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio. Vi kommer inspireras av den färgsprakande hösten och allt som hör därtill. En trygg och avslappnad atmosfär bjuder in till ärliga och härliga samtal. Vår förhoppning är att du som deltagare får möjlighet att utveckla och fördjupa ditt personliga bildspråk.

Vi kommer även yoga med Olivia Berggren (Move With Ease) som leder och guidar oss i tre yogaklasser. Genom mjuka men starka rörelser och flöden kommer vi att utforska vår egna kreativa potential där vi lär oss att lita på vår egen intuition. Yoga och meditation kan vara ett verktyg till att lära känna oss själva och därigenom bli mer inkännande gentemot våra egna behov i kreativa processer. Genom att väcka kroppen, del för del, för att sedan integrera delarna i rörelse, får vi mer frihet till att skapa fritt. Yogaklasserna passar och anpassas även för dig som är nybörjare. Inga förkunskaper krävs.


Upplägg:

Fredag

Lunch

Pass 1: Förberedelser – Bröllopsdagens inledande timmar
En modell stylas med hår, smink och kläder i det vackra kapellet.

Yogaklass 1: Kvällsyoga – sakta ned för att känna in.

Middag


Lördag

Yogaklass 2: Yoga och meditation. Mjuk men stark flowbaserad yoga – vi väcker kroppen för att väcka våra sinnen.

Frukost

Pass 2: Det dukade bordet + stationary. Delat pass. Vi delar upp oss i två grupper och fotograferar dels det stylade bordet med dukning och blommor, dels en uppsättning av designade inbjudningskort, program och props. Lär dig styla och lägga ut detta själv för att sedan fotografera ett flatlay. En stylist finns på plats för tips och guidning.

Två modeller stylas och agerar brudpar i olika uppbyggda miljöer/kulisser. Vi fotograferar både inomhus och utomhus. Vi testar olika typer av porträtt, poseringar och inramningar.

Lunch

Pass 3: Porträtt


Söndag

Yogaklass 3: Yoga och meditation. Mjuk men stark flowbaserad yoga – vi väcker kroppen för att väcka våra sinnen.

Frukost

Pass 4: Teoripass. Vi berör bröllopsfotografens arbetsflöde och vardag. Vi talar om marknadsföring, kommunikation, kundupplevelse och den övergripande processen från bokning via fotografering och redigering till leverans.

Lunch

 

Detaljer:

När: 12-14 oktober, 2018

Var: Sverige, Tärnsjö, Glädjens kapell

Pris: 9 700 kr (exkl. moms)

Rum: Bädd i kapellets vackra sovsal uppe på läktaren. Egna sängkläder och handduk medtages.

Mat: Maten som serveras under helgen är vegansk och i möjligaste mån ekologisk. Ange eventuella matintoleranser/allergier i din anmälan.

 

Ingår:

–  Alla måltider under workshopen (inklusive för- och eftermiddagsfika)

–  Bädd i sovsalen

–  Välkomstgåva

–  Yogaklasser

–  Workshop-pass

 

Ej inkluderat: Transport till och från workshopen.

Avbokningsregler: Full återbetalning fram till 30 dagar innan workshopen. Därefter ingen återbetalning.

Boka: Maila hej@lindaeliasson.com för registrering och platsbokning.