Image thumbnail

Wedding Workshop

Workshop, Liljero retreat, 7-9 oktober 2020

Följ med Babes in Boyland (Nathalie Myrberg, stylist) och bröllopsfotograf Linda Eliasson till Liljero retreat som ligger i vackra Uppland cirka 1 timme från Uppsala. Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegetarisk mat. Vi kommer att ha det vackra kapellet till vårt förfogande, en plats för både återhämtning och inspiration. Breda plankgolv, rymden, ljuset, den vackra sovsalen och naturen runt knuten gör kapellet till en unik plats för människor att mötas.

Vi välkomnar er till en helg fylld av inspiration, ny kunskap och härliga möten i en sagolik miljö. Du som deltagare bjuds in en visuell värld skapad av Nathalie från Babes in Boyland. Passen kommer i huvudsak att ledas av Linda, som med sju års erfarenhet av arbetet som bröllopsfotograf, öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga lärdomar, kunskaper och tankar.

Fokus ligger på praktiska övningar under de två första dagarna med flera hands-on-pass där vi med hjälp av kameran vässar vår förmåga att berätta visuella stories.

Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar som fotograf och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio. En trygg och avslappnad atmosfär bjuder in till ärliga och härliga samtal. Vår förhoppning är att du som deltagare får möjlighet att utveckla och fördjupa ditt personliga bildspråk.

Vi kommer även att yoga med Olivia Berggren (Move With Ease) som leder och guidar oss i tre yogaklasser. Genom mjuka men starka rörelser och flöden kommer vi att utforska vår egna kreativa potential där vi lär oss att lita på vår egen intuition. Yoga och meditation kan vara ett verktyg till att lära känna oss själva och därigenom bli mer inkännande gentemot våra egna behov i kreativa processer. Genom att väcka kroppen, del för del, för att sedan integrera delarna i rörelse, får vi mer frihet till att skapa fritt. Yogaklasserna passar och anpassas även för dig som är nybörjare. Inga förkunskaper krävs.

Detaljer:

När: 9-11 oktober, 2020

Var: Sverige, Tärnsjö, Liljero Retreat

Pris: 9 700 kr (exkl. moms)

Rum: Bädd i kapellets vackra sovsal uppe på läktaren. Egna sängkläder och handduk medtages.

Mat: Maten som serveras under helgen är vegetarisk. Ange eventuella matintoleranser/allergier i din anmälan.

Ingår:

– Alla måltider under workshopen (inklusive för- och eftermiddagsfika)
– Bädd i sovsalen
– Välkomstgåva
– Yogaklasser
– Workshop-pass

Ej inkluderat: Transport till och från workshopen.

Avbokningsregler: Anmäla är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person vid förhinder.

Boka: Maila hej@lindaeliasson.com för registrering och platsbokning.

Sorry, the comment form is closed at this time.