Image thumbnail

Blog

Veckans finaste

Kanske sist på bollen med det här bloggkonceptet, men vad gör det. Fina grejer det här med att tipsa om andra och sprida lite inspiration och bloggkärlek. Som ni kanske har märkt (hoppas vi i alla fall) så har vi ökat farten lite på inläggen här inne, därför är det väl på tiden att blanda upp lite eget material med andras. Så här kommer några fina guldkorn från veckan som gått.

Frökens fina
cbild4m8dhn7g8k4d10iv-1511948518-rszww1170-80 cbild4m8dhpi3ck4d14et-1789209206-rszww1170-80
Tycker så mycket om bilderna på Julias, eller Frökens fina som hon heter på Instagram, lägenhet som är till salu. Fler bilder och hela annonsen hittar ni här.

Sofia Wood
Chez-Wood-recipe-RoastedCarrots
Ni har väl inte missat att Sofia flyttat till Make it last och levererar härliga recept varje vecka. Blir sugen på precis allt hon lagar!

Malin Persson
MG_7601_Snapseed-900x600
Apropå goda recept så måste vi testa äppelreceptet som Malin lade upp i veckan – ugnsbakade äpplen med dadlar, russin och kanel.

Flickan och tanten
flickanochtanten
Om ni inte redan följer @flickanochtanten på Instagram så tycker vi att ni ska göra det ögona bums. Varje liten bild är som poesi.

Toast
TOAST_Autumn_Lookbook_8
Tycker Toasts lookbook för hösten var extra fin i år. Älskar stämningen och plaggen. Vi vill köpa alla stickade plagg och leva lyckliga på torpet hela hösten. <3

Spara

Spara

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.