Image thumbnail

Blog

Veckans finaste

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg. Vi bjuder på veckans höjdpunkter en dag försent. Den här veckan kändes “Veckans finaste” verkligen som den ultimata söndagen.

Emmas Sundh

2L3A9174

Morgonen hade börjat med en långpromenad… Vi blir alldeles pirriga när vi ser massa höstvackra bilder från Gotland. Tycker Emma har det så fint i sitt torp på ön! Om ca en månad åker vi också dit för att hålla i vår workshop och retreat. Det finns fortfarande några få platser kvar så skynda er att boka om ni vill vara med. Kommer bli magiskt!

Krickelin

garden_Lagerqvist-4-1

Till frukosten hade vi pressat äppeljuice… Kristin påminde oss om att plocka fram juicepressen som inte varit framme på länge. Bilderna från hennes växthus är alltid de vackraste.

Johanna Bradford

Aspero-14

På eftermiddagen hade vi bakat äppelkaka till fikat… Johanna har varit hemma hos vår bloggkollega Cattis i veckan, och det såg så mysigt ut. Och alltid lika roligt att få se bilder från Cattis fina hem.

Mokkasin

by-mokkasin-9679

På kvällen hade vi somnat gott i den här drömsängen… Sofia är ju bäst på att skapa magiska ting! Det är sen gammalt. Och den här blommiga madrassen är inget undantag. Trots avskräckande rubrik så blir vi ju väldigt sugna på att testa!

Spara

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.