Image thumbnail

Blog

Veckans finaste

Vilken fin helg vi har haft! Bland annat har vi handlat massa gott på Bondens egen Marknad, kommit igång med löpningen igen, hängt på vårt favoritställe som hade äppeldagar den här helgen, myst med familjen och njutit av det fina höstvädret! Och idag är det söndag och det betyder “veckans finaste”. Vi tar oss en titt på saker som har fastnat lite extra hos oss den här veckan.

Emma Svensson

958A3157_web

Så spännande att få följa med Emma på alla hennes resor. Som vanligt är hennes bilder magiska! Den här bilden är från en av de senaste fotoresorna till Island. Ska bli extra roligt att följa hennes nya projekt 49 peaks.

Stilinspiration

I veckan publicerade Pella bilder från hennes besök i det franska porslinsföretaget Pillivuyts fabrik. Den här typen av “bakom kulisserna” inlägg är oftast väldigt inspirerande, och speciellt när miljöerna är så här magiska!

Mari Strenghielm

strenghielm_bts_ifo.1

Apropå bakom kulisserna så har vi den här veckan fått följa med Mari i studion där hon just nu jobbar för badrumsföretaget IFÖ. Vilket jobb hon gjort! Att bygga upp miljöer i en studio och få det att kännas levande är inte det lättaste. Så heja dig Mari! Ska bli spännande att se resultatet sen.

Frida Ramstedt – Trendenser

MM_VBA__0067-2000x1277

Vi tyckte bilderna från det här danska hemmet som Frida publicerade i veckan var så fina! Nathalie håller precis på att göra om sitt vardagsrum, yes det ska målas och fixas, och den här bilden åkte direkt in i inspirationsmappen!

Spara

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.