Image thumbnail

Blog

Torsdagsinspiration

Anemones and thistle by Babes in BoylandDetails by Babes in Boyland Thistle by Babes in BoylandThistle by Babes in BoylandAnemones and thistle by Babes in Boyland

Det visade sig att vi fortfarande hade lite bilder kvar från när vi fotograferade för någon månad sen, så här kommer lite torsdagsinspiration i form av vackra anemoner och tistlar. Helt galet vad tiden går fort nu förresten. Snart är det maj och våren verkar vara här på riktigt. Nu väntar rabarbersäsongen och äppelträden blommar snart. I år blir det inte så mycket gemensamma fotograferingar i maj, utan det får vi spara till sommaren. I stället så fokuserar vi just nu på lite olika gemensamma projekt som vi har drömt om länge, och som vi faktiskt kan jobba med tillsammans trots våra dryga 40 mil i från varandra. Som planering av den där boken som vi har pratat om så länge och lite nya prints till vår shop.

Apropå prints, så var ju det här en himla fin nyhet! Eller nu var det väl någon vecka sen det postades, men hur som. Fint och drömsk på samma gång, som alltid!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.